Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha eljutok odáig, hogy vegyek...

Ha eljutok odáig, hogy vegyek egy sportautót, minek lenne értelme? Új sport vagy használt szupersport autó?

Figyelt kérdés

Ha a 30-40 milliós kategóriában gondolkozok legfeljebb, akkor ami szóba jöhet nálam, az egy új generációs m4 vagy egy c63s coupe.

Ezeket ha újonnan kellene vennem, akkor az m4 megàllna 35 körül szerintem, a c63 új ára nagyon megugrott, ezért egy 2 éves használtat néznék, van sok eladó 35 milió körül, 20-30 ezer km-rel.

Vagy hagyjam az új autókat, mert úgyis nagy az értékvesztés, és merjek beleülni egy 6-7 éves r8 v10 plusba? Azokban is németben 40-60 ezer km van, szinte alig futottak, hiába ennyi idősek. Illetve ez az árát is tartja szerintem, mivel a lassan 20 éves r8 alja is 15-20 millió között mozog.

(Esetleg tudtok más alternatívát, ha az a célom, hogy legyen egy gyárilag 400le feletti sportautóm? Akár olcsóbban)

Jelenleg egy m135i-vel járok, stage1 és kb 400le, de a kasztni nem tetszik, az élmény miatt vettem csak.

Nem tudom, tudna-e sokkal többet adni egy új m4 mondjuk, vagy érdemes innen már egy r8 kategóriába ülni?

(Sajnos nem szarom a pénzt, szóval értelmes vételt kellene csinálnom, egy nissan gtr-be például nem mernék beülni, sok rosszat olvastam róluk)

2023. ápr. 10. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Még jó hogy nem szarod a pénzt, gondolom hogy akkor 80-100 milliós autókban gondolkodnál.
2023. ápr. 10. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Nemtom, mert én a 300-400 ezres kategóriában nézelődöm csak 🤷‍♂️
2023. ápr. 10. 21:49
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Álmodozz csak Pistike.
2023. ápr. 11. 05:08
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

Azt hiszitek hogy olyan viccesek vagytok ezzel a trollkodással.

Tele van ez az oldal már merci meg porse vásárlókkal , most meg sport autó kell.

2023. ápr. 11. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:
45%

Kár hogy nem ellenőrzik az ilyen kérdéseket az adminok és zárnák ki a sok kisgyereket innen.

AZ utóbbi időben eszméletlenül lesüllyedt itt a színvonal.

Több gyerek itt már a 100. kérdést írja ki és ezek mind hasonlók.

2023. ápr. 11. 08:16
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Én 200milla alatt nem nagyon vennék autót.
2023. ápr. 11. 08:16
 7/9 A kérdező kommentje:

Szép válaszok, szuper az oldal közössége!

Nem a humor kategóriába írtam a kérdést, hanem az autó-motorba!

Sajnálom, hogy ennyire beszűkült világban éltek. Legközelebb forgalmit és számla egyenleget befotózva kellene kiírnom a kérdés?!…

2023. ápr. 11. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk kb senkit nem érdekel hogy milyen autót szeretnél venni 🤷‍♂️
2023. ápr. 11. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:

amelyiket akarod.

Logikusan ezek az amg cuccok jópofák de nem sportautó, csak egy egy erősebb sportos autó. Hogy anyagilag mit ér meg neked te tudod.

2023. ápr. 18. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!