Mit gondoltok erről a hirdetésről?
Nem ismerem konkrétan a típust, de elég jó áron van sztem. Törzskönyv + szervizkönyv, és "csak" 217 ezer van benne.
Szerintetek tekert lehet, vagy van benne csapda? Vagy ez reális ár?
A kormány kopása mondjuk nekem is feltűnt... De pl. az én Yarisom kormánya is hasonlóan kopott és abban 250 ezer van. Szóval akár reális lehet.
Az h törve volt, amúgy miért számít ennyire? Tudom h "sosem lesz már olyan mint a gyári", de látszani úgyse látszik, ha meg esetleg baleset lenne, ígyis-úgyis összetörik...
#5 Kormány kopás egy bullshit, egyrészt ezeknek nem kopik csúnyán, másrészt aki mondjuk gyűrűvel használja (sajnos ismerek ilyet) annak már 130 ezerrel is rongyos.
Itt inkább a hangsúly azon van hogy 15 év alatt 220at sikerült menni egy 3ezres dízellel? Nekem ez egy “kicsit” fura.
Értem. És ennek amúgy hogyan lehet biztosan utánajárni?
Azt tudom hogy műszaki vizsgán már lefotózzak pár éve a km óta állását és az fel van töltve az ügyfélkapus portálra. Bár gondolom ezeket akkor tekerik mikor behozzák Németből.
Van erre egyéb praktika? Pl ez a CarVertical?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!