Mit gondoltok erről az autóról, hirdetésről? (hasznaltauto)
Mégis mit kéne gondolni? Van véleményem róla de megtartom magamnak.
121 ezer egy 10 éves pályaautóban mi? gagyika
Behozott autó így érdemes lehet Carverticalon vagy hasonló oldalon lekérni, a kárpitnak szerencsés színe van mert képeken annyira nem látszik rajta a minimális kopás, de a kormányon azért látok ott valamit, aminek 121 ezer kilométer után nem kellene ott lennie szerintem (nekem nem volt F30-am de E90-em igen, ennél több kilométerrel sem volt kopott, bár az fekete bőr belsejű volt). Lehet hogy csak tükröződés, de ennyiért ilyen használt autó vételekor a minimum a teljes utánajárás, nem költség a vételárhoz és a lehetséges utólagos költségekhez mérten.
Amúgy meg szép autó, de 10 évesen már hiába néz ki újnak, számítani kell rá hogy be tud már csúszni 1-2 nem pénztárcabarát szervizköltség. Ez ilyen. Nekem személy szerint ez egy szimpatikusabb hirdetés. [link]
#3 nyugodtan elmondhatod.
#4 szia nagyon köszi a választ, ma én is alaposan átnéztem, a kormány nekem is necces volt, bár vajbőrre gyanakodtam csak. sajna ezek a kocsik tényleg sokszor szétvannak hajtva, a minőség és az egyébként nem rossz teljesítmény fényében.. persze, 121k kilcsi nem tűnik soknak, és felületesen egy ilyen hirdetésből nem jön le. a linket nem dobja be, azt írja nincs ilyen kódszám viszont nagyon kíváncsi lennék, esetleg megnézed, hátha fent van még? köszönöm, ment a pipa :)
#5 (y)
#6 Szia, ez ügyfélkapu ? :) Én is lekértem, bár csak átfutottam gyorsan, de ez így valóban gázos. Ma felhívtam az eladót, még az előbb, "haverja hozta be, kb. 1 éve, nem tudja mikor, fél éve vette".. ez már egy olyan story számomra, ami eltántorít a megnézésétől is. Köszi az infókat egyébként, és tényleg kíváncsi lennék, honnan lehet ezeket leszedni, pl. tulaj cseréket ! :) köszi.
"motorszám természetes elhasználódás miatt nem olvasható"
Ez a hét vicce egy 10 éves, 121000km-et futott autónál. Már itt érdemes elhessegetned magadtól a gondolatát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!