Milyen használtautót érdemes ma venni és mennyiért?
Hali!
Hamarosan aktuális lesz a dolog. Szeretnék egy olyan autót amibe beülök, megy , nem hagy ott, nem eszik túl sokat és a szerviz se túl fogós!Hosszabb, akár külföldi kocsikázásra is alkalmas(gondolok egyet és irány bécs pl) Első saját autó lesz. Megmondom őszintén, hogy csak japán, koreai vagy német érdekelne, 2000-2003 as évjárat kb 400-500 ezrem lesz rá ( bele kell férjen az átírás, biztosítás stb... )
Gyerek, család nincs .... :)
Szóval szerintetek milyen lenne megfelelő? Nézegettem, suzukit,hondát,toyotát,wolkswagent( 4-es golf-polo),seatot,daewoo(lanos,kalos), opel astra, skoda fabiát is hyundai accent :D !
Ezekből az utókból olyan választék van, hogy nem tudom mit lenne érdemes ennyi pénzért! Köszönöm a válaszokat! :)
Szia!
Kb ugyanilyen igényekkel én a Toyota Yarist és Corollát nézem. Nagyon jó ár-érték arányúak még használtan is, szervizháttere jó, megbízható. Ugyanilyen a Suzuki, amit divat utálni, de kisköltségű, kisigényű autó.
Látogasd még meg a Nissan Micrákat is. Ha nem túl kicsi, az is egy korrekt autó.
Köszönöm szépen! Én is azt gondolom, hogy ennyi pénzért talán a régebbi swift ami jó kompromisszum lehet ! Ebben az árban láttam szép 1.6-os sedanokat légzsákkal, klímával, szervóval 2002 es évj. :)
Szeretem a suzukit mert jó autókat, motorokat csinálnak de nem ez lenne az elsődleges. Igazából amit írtam is, hogy egy jó kompromisszum lehet számomra.
Annyit még, hogy bizonytalan vagyok a kereskedőkkel kapcsolatban....... mik a tapasztalatok? magánszemély vagy kereskedő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!