100-200ezer Ft közötti összegből milyen használtautót érdemes venni?
A régi Opel F astra keveset fogyaszt ha elisromlik benne valami(ami kb lehetetlen na jó nem) olcsó hozzá az alkatrész.
De használtauto.hu
Hm, köszi! Nézegetem az astrákat meg a corsákat, tényleg jókat írnak róluk, sokan mondják, hogy elnyűhetetlenek.
VW Polo 1.0 50 1998-ast néztem még.
csak az astra-corsa-swift vonalon nézelődj
És még tartalékolj egy vételárnyi pénzt a kocsi rendberakására (tükörradiál gumik, vason fogó fékbetétek papírvénony tárcsával, csereérett vezérlés... elég ennyi és már bele is borult annyi, amennyiért vetted)
Vedd meg valamelyik linkelt Astrát. Egyiken nincs műszaki, a másikon a hónapban jár le. Ha mondjuk ropira vna rohadva - ami azért az Astránál nem ritka - akkor mindjárt a vételárat otthagyod egy lakatosnál, mert máshogy nem megy át műszakin. És akkor feltételeztük, hogy a többi minden jó volt.
100-200 körül csak bontószökevényeket fogsz kapni.
Szerintem mindkettő linkelt gépet nézd meg!
Az én fiatalkoromban ennyiért csak rozoga 120-as skodát lehetett csak venni. :-)
A vezérlés, gumi, fékbetét meg kopó alkatrészek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!