Miért nincs hamus az újabb autókban?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 16:27
11/15 anonim 

válasza:

Erre egy megoldas van, aki nem cigizik, az menjen busszal, vonattal, villamossal, biciklivel, akkor veletlenül sem keveredik olyan autóba ahol valaha elszívtak egy cigarettat! Nem is beszélve a villanycigiről! :)
12/15 anonim 

válasza:

Ha meg te nem cigizel, akkor ugysem gyujthat ra senki. Szerintem a durva testszag, kapakörmök, sarga fogak, elegtelen szajhigienia, apolatlansag az igenytelen.
Kinek mi...
13/15 anonim 

válasza:

Es meg egy dolog, bár kicsit tulporogtem a temat...
Anno Oscaroztam, 5 szemelyes kocsiban mindig max 3 helyet hirdetve. 5/5-ös az értékelésem kb 150 ember ült a kocsimban, senki nem irt olyat, hogy büdös lenne. Pedig ültem én tenyleg paraszt mód telecigizett autóban, lehet olyat, de a hegedüművesztől a börtönőrig senki soha nem vetette fel, hogy cigiszagú az autó, és kiszállas után megy az ertékelés szóval engedjük el a dolgot.
Azert nincs az autókban kb 2000 után hamus, mivel dohányzó csomagot kell rendelni. :)
14/15 anonim 

válasza:

Már nem tesznek ilyet új autókba. De van helyette g@ci sok elektronika, hogy már véletlenül se élvezd a vezetést.
15/15 anonim 

válasza:

Had cigizzek(iqos) már a kocsimban. Ő van értem és nem pedig én érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!