Szabad venni olyan autókereskedésből autót venni, ahol roma a tulajdonos?
BMW-t senkitől nem vaszünk azt tanuld meg.
Ha olyan jó lenne , akkor nem adná el.
Sajnos én is azt mondanám, hogy ne. Németországból régen jó volt autót venni, de már ott is egyre több a török, arab kereskedő, akik tönkreteszik ezt a csalásaikkal.
Magyarországon sajnos a roma kereskedők az ilyen csibészek, ideiglenes javításokkal elfedik a hibákat, aztán pár hét- pár hónap múlva vonogatják a vállukat, ha visszaviszed a tönkrement autót.
De ez csak az én véleményem.
7-es, ez hülyeség. A kereskedő eleve azért veszi meg, hogy másnak eladja.
Kérdező, egy kereskedésben nem félnék attól, hogy utólag a cigó utánad megy. Egyébként is ennek autó eladásakor van nagyobb veszélye: hogy utána visszajön és mindenfélét magyaráz, hogy ez nem jó, az nem jó, adjál vissza pénzt, különben ..... (és itt jönnek a fenyegetések).
Inkább kereskedőtől vegyél, mint olyan magánszemélytől, akiről közben jössz rá, hogy valójában nepper. A kereskedőnek érdeke, hogy jó hírét keltsd, ne rossz hírét. A nepper eltűnik, és nem érdekli, mit mondasz róla.
Bocsánat, aki esetleg rosszul értelmezte a kérdésem: ez egy autókereskedés, ahol volt kb. 30-40 autó. Az eladó semmire nem akart rábeszélni, de, mint mondottam nekem eleve ellentmondás kisebbséggel bizniszelni. Nekem olyan szempontból jó volt a tapasztalatom velük, amikor szakadt romák vitték el az autónkat, ugyan vakeráltak az árral, de nem engedtem és ezt elfogadták. Azóta sem kerestek, szerintem ők is tovább adták.
Ez amolyan öltönyös roma féle, aki pantallóban jár. Nem, most nem akarok ellent mondani magamnak, de az autó valóban olyannak tűnt, első ránézésre, aminek volt gazdája.
Lehetséges, hogy ők is jó autókat adnak tovább és igyekeznek nem átverni az embert?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!