Hogy mehetnék át a forgalmin?
Figyelt kérdés
Nagyon jól vezetek, az oktató is megmondt, családtagjaim is, de vizsgán mindig olyan görcsös vagyok, és a legkisebb dolgot is elrontom, túlgondolom, stb.
Ötödjére megyek most, valami tipp?
2023. ápr. 21. 15:44
21/29 anonim válasza:
Szerintem nem kell ezt túl èrzelmeskedni, nèzd meg a hibàkat ami miatt megbuktattak ès azokon javits! Az ember úgy tanul, hogy elront dolgokat ès tanul belöle! Gondolom csak meg mondjàk hogy mièrt húznak meg...
22/29 anonim válasza:
Azóta mi a helyzet kérdező? Sikerült átmenni?
23/29 anonim válasza:
A rendőrök eltiltották mert rajtakapták hogy éjszaka gyakorol.
24/29 A kérdező kommentje:
utolso kussoljon mert atmentem es azota is szeoen vezetek👖
jan. 10. 23:57
25/29 anonim válasza:
Kamu. Beíratkoztál másik iskolába ott hátha átengednek. Az előzőnél meg otthagytad a pénzt.
26/29 anonim válasza:
#24!
Ha valahogy átcsúsztál volna a vizsgán, akkor már régen itt púposkodnál, hogy NAUGYEMÉGISCSAKSIKERÜLT!!!
Mivel augusztus óta nem jelentkeztél, az csak arra utal, hogy nincs meg az áhított plasztik lapocska.😛
27/29 anonim válasza:
#26 Olyan szánalmas vagy... szerinted mindenki a gyakorin éli az egész életét? Gondolom, magadból indultál ki.
29/29 A kérdező kommentje:
Anyam helyett inkabb neked dicsekedek majd kedves 26.
Aki támogatott annak utólag is köszönöm, amúgy vizsgabiztostól függ konkrétan az egész
jan. 24. 12:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!