Hogy mehetnék át a forgalmin?
Nagyon jól vezetek, az oktató is megmondt, családtagjaim is, de vizsgán mindig olyan görcsös vagyok, és a legkisebb dolgot is elrontom, túlgondolom, stb.
Ötödjére megyek most, valami tipp?
"jólelkű" kilenceske!
Akkor is ezt mond, amikor amikor "nagyon jól vezetve" a Te autódba csattan, és csinál egy félmilliós kárt. Vagy amikor a gyalogátkelőn akarsz átmenni a családdal, és figyelmetlenül közétek hajt, mert éppen akkor is görcsös volt egy picinykét.
Bizonyára neked is egy amolyan "kilóg a kapanyél" jellegű gondolat lenne az első.
Hamarabb csinál ilyesmit, a "hú de f*sza gyerek vagyok, 30 óra után elsőre meglett, még az oktató is tőlem tanult meg vezetni" kaliberű nagyképű gyökér, mint az, akiről lenyúzzák az utolsó bőrt is, amíg vért nem izzad.
#13.
Nekem van olyan ismerősöm, aki "vért izzadva" szerzett jogosítványt.
Konkrétan a negyedik(!) nekirugaszkodás után sikerült átbukdácsolni.
Azóta is úgy azon a szinten maradt, évek alatt semmit nem fejlődött, és a mai napig nem képes beismerni, hogy nem neki való a vezetés.
Természetesen az általad említett őstehetség sem jobb semmivel.
(ráadásul mind a két ember-tipus, naponta vezet autót) 😠
A kilencesnek köszönöm a szép választ, úgy látszik ha valaki megbukik itt egyből azt jelenti hogy alkalmatlan a vezetésre, amikor olyanokért húztak meg, mint pl 30as táblánál 32vel mentem 1 másodpercig és stb.
De amúgy tényleg elég szomorú, egyik lány ismerősöm elsőre átment, pedig elmonása szerint állandóan lefullad, az oktatója szerint is valszeg megbukott volna, de valaki tid vizsgázni, valakinek nem megy
Hagyd #17, már az elején leírta hogy nagyon jól vezet.
Csak az az ostoba vizsgabiztos nem látta...........
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!