Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy mehetnék át a forgalmin?

Hogy mehetnék át a forgalmin?

Figyelt kérdés

Nagyon jól vezetek, az oktató is megmondt, családtagjaim is, de vizsgán mindig olyan görcsös vagyok, és a legkisebb dolgot is elrontom, túlgondolom, stb.

Ötödjére megyek most, valami tipp?

2023. ápr. 21. 15:44
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
66%
Ha négyszer nem sikerült akkor te nagyon nem vezetsz jól.
2023. ápr. 21. 15:50
 2/29 anonim ***** válasza:
54%
Sehogy.
2023. ápr. 21. 15:50
 3/29 nemaRendőrség ***** válasza:
51%
Ha stresszhelyzetben nem megy a vezetés akkor nem érdemled meg a jogsit.
2023. ápr. 21. 15:56
 4/29 A kérdező kommentje:
Jobban érzem magam💀
2023. ápr. 21. 16:00
 5/29 anonim ***** válasza:
0%
Mehetsz PAV4-re
2023. ápr. 21. 16:10
 6/29 anonim ***** válasza:
25%

Mit vártál?Négyszer buksz meg vezetésből, szerinted mennyire vezetsz jól?

Aki háromszor megbukik annak én a büdös életben nem adnék jogosítványt.

Alkalmatlan az akinek ennyi tapasztalat nem elég ahhoz, hogy sikeresen levizsgázzon.

2023. ápr. 21. 16:10
 7/29 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem aki "nagyon jól vezet" annak nem kell ötször próbálkozni.

Továbbá a "legkisebb dolgokért" nem szoktak buktatni.

De te tudod...... 😉

2023. ápr. 21. 16:45
 8/29 anonim ***** válasza:
69%
Virítsd a zsét,oszt jó lesz minden!
2023. ápr. 21. 17:23
 9/29 anonim ***** válasza:
82%

Mekkora parasztok vagytok... a kapanyél kilóg a szátokból.

De min is csodálkozom, ilyen a magyar mentalitás. Ha valaki a földön fekszik, rúgjunk bele még két jó nagyot, érezze már magát még sz*rabbul, hát nehogy már!

Semmi köze a vezetési képességnek ahhoz, hogy stresszel a vizsgán. Nem a forgalomtól meg a vezetéstől stresszel, hanem azért, mert mögötte ül egy alak aki minden apró mozdulatát bírálja,nem beszélve arról, hogy súlyos pénzek forognak itt kockán.

Tudom miről beszélek, mert ugyanezen mentem keresztül. Nekem is ötödjére lett meg. Két éve vezetek napi szinten, sosem okoztam baleset, és eddig mindenki dicsért, aki beült mellém. Hozzáteszem, sosem olyan hiba miatt buktattak meg, amivel bármilyen veszélyhelyzetet okoztam volna. Egyébként imádok vezetni.

Nekem az segített, hogy vizsga előtt bevettem egy fél szem nyugtatót. Vigyázni kell vele, mert álmosít, ha túltolod, és nem tudsz koncentrálni. A fél szem arra pont jó volt, hogy a stresszem tompítsa.

Persze itt mindenki Schumacher, aki elsőre ment át, 30 óra vezetés után, vagy még annyi se, mert beült az oktató mellé, és annyira lenyűgözték emberünk zseniális, fantasztikus vezetési képességei, hogy az oktató csak beírta neki az órákat, de igazából le sem kellett vezetnie, mert ő annyira ász. Igen, tudjuk.

2023. ápr. 21. 18:55
 10/29 nemaRendőrség ***** válasza:
43%

@9

Ezzel az a baj, hogy kérdező nem a földön fekszik, hanem magas lóról próbál prédikálni, mikor az a ló már 4x lerúgta magáról

2023. ápr. 21. 19:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!