Mivel javithatom ki ezt a serulest?
https://www.youtube.com/watch?v=W31V6cG4L4E
ilyenem van. Ha a leggyengébb kis korongszarral csiszatolom az jo lesz nem?
Tökmindegy mit írunk te okos vagy, és majd jó lesz az oda.. hát akkor csináld.
de az eredményt majd mutasd meg :D :D :D
Minek segítsek?
Próbáltam, de kb mintha a falnak beszéltem volna, mert te okosabb vagy biztos, akkor csináld. :D
Ha nem akarsz semmit venni, ami kifejezetten a fényezéshez való, akkor használhatod azt is, ami a készletedben van.
De csak a pasztát puha rongyon! Ezek a lapkák voltaképpen különböző finomságú csiszolópapírok. A fényszóró anyagára vannak méretezve. Nem lehet tudni, hogy a lakkból mennyit vesznek le. Polírpapírt (azaz finom csiszolópapírt) a fényezésen csak annak ajánlatos használni, aki tudja, hogy mit csinál.
Mégegyszer: tisztára mosás, paszta és nem túl erős dörzsölés puha, fehér pamutronggyal. Azután letörlés mikroszálas kendővel vagy tiszta pamutanyaggal.
Ennek elégnek kell lennie. Ha eltűnnek a finom karcok, akkor lehet szokásos fényezésápoló szert használni. Pl. viasz tartalmút. Az részleges védelmet ad a jövőbeli madárkakák hatása ellen.
Elég szar kép ilyen szempontból, éés nem vagyok biztos benne hogy nem kopott ki.
De a HOZZÁÉRTŐ tulaj biztosan meg tudja majd oldani sajátkezűleg, hisz a madárszarrt is milyen hatékonyan szedte le :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!