Mivel javithatom ki ezt a serulest?
Figyelt kérdés
Leszartak a madark az autom en meg egy szivacs dorzsis felevel leszedtem… utana meg ilyen matt karcos lett a felulet… segitseeeg!2023. ápr. 11. 08:45
1/38 anonim válasza:
Mehetsz a fényezőhöz, pár deákért kijavítja. Szép volt amúgy, legközelebb jó hogy nem már csiszolópapírral takarítod...
2/38 krwkco válasza:
"utana meg ilyen..."
Milyen? Fénykép?
A fényező vagy még inkább autókozmetika valóban szóba jöhet. Feltehetően elég egy polírozás az adott helyen.
Ha több érzéked lenne hozzá, lehet, hogy házilag is menne. Pl. az Aldiban néha kapható kézi polírozókészlettel.
Vagy ha nem mélyek a karcok, akkor kezeld egy akármilyen viaszos felületápolóval. A karcok megmaradnak, de fényesbb lesz.
3/38 anonim válasza:
Ha csak a lakk felületét karcoltad meg (nem akad meg benne a körmöd), akkor egy polír jó eséllyel simán kihozza.
4/38 anonim válasza:
Negyvenért újrafényezik a tetőt. :)
5/38 A kérdező kommentje:
Nem mély egyátalán, direkt finoman dörzsöltem, mégis ilyen nagyon világos csiszatolás hatása lett... mivel tudom kipolírozni??
2023. ápr. 11. 13:07
6/38 anonim válasza:
Ha ennyi eszed volt hogy rámentél a dörzsivel, akkor BÁRMIVEL is nyúlsz hozzá csak újabb kárt fogsz okozni, ez volt a hatvanezres tanulópénz :)
7/38 A kérdező kommentje:
jajmár, biztos helyre lehet hozni
2023. ápr. 11. 13:33
8/38 anonim válasza:
Persze.. újrafestéssel.
De ha helyre is lehetne hozni, TE nem fogod tudni.
9/38 anonim válasza:
#7 Persze hogy helyre lehet hozni. Pár deákért a fényezőnél.
10/38 A kérdező kommentje:
Van ilyen lámpabúra polírozó készletem, majd azzal szerintem megoldom...
2023. ápr. 11. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!