Vezérlés csere vagy alvázvédelem?
Vettem egy használt autót eddig kapott új motorolajat fék folyadékot gázolaj/motorolaj/levegő/ pollen szűrőt.
Maradt 140 ezrem. Mit lenne érdemes előbb megcsinálni? Alvázvédelem vagy vezérlés csere? Állítólag 3 éve 70 ezer km-el ezelőtt lett vezérlés cserélve benne az alváz pedig rozsdásodásodik nagyrészt felületi de a hátsó lökhárító alatt szépen rohad is.
Melyik szerintetek a sürgősebb?
Nem az alvázvédelmet tudod letörni hanem az oxidot, csak ütlegeld végig egy kis kalapáccsal.. aztán nézd meg mi esik le!!!!
Azt nem mondom hogy csapd fel a flexre a drótkorongot, és told bele, mert rutintalanságod okán szerintem leszakítanád vele a saját arcod, de én azzal indítanék. Drótkorong, és letolni FÉMIG!!!
Már ami maradt belőle.
BTW nem menthetetlen. csak pillanatok alatt beleszaladhatsz egy 800 ezres lakatolásba ha a futóműbekötésipont is ilyen. :)
Elvittem egy szerelőhöz azt mondta egy 100-as lesz a lakatolás a rohadt részeket kivágja a kisebb rozsdakal meg nem kell foglalkozni elmondása szerint mert vastag fém és egy örökké valóság amíg elrohad.
Szóval mégse menthetetlen 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!