Alvázvédelem egy 10 éves autóra?
Megéri alvázvédelemre fizetni egy kb 10 éves autonál?
Kia ceed 2012 2 millió ftért venném és alulról a képek alapján jól néz ki.
Illetve ha az alvázvédelem megvan akkor az mennyivel/re védi meg az autót? (hosszútávra venném)
Abszolút érdemes. Én magamnak megcsináltam az akkor 14 éves autómon is, mikor megvettem. Egyszerűen vétek lett volna úgy hagyni az enyészetnek, ha már ilyen szép állapotban megmaradt mivel Olasz autó volt. Máig nem rozsdál sehol és anyagköltségben volt 15eFt.
Alváz és üregvédelem egyaránt fontos. Én fontosnak tartottam a kerékjárati íveket illetve a dobbetét mögötti karosszéria részeket is ellátni alvázvédővel, nem csak a padlólemezt.
Ha megbízol vele valakit, nézd meg a referenciáit mert ha nem ért hozzá vagy nem becsületesen végzi a munkáját akkor csúnyán össze tudja taknyolni az autót. Ami utána a szereléseket tudja nehezíteni.
Az üregvédelm az fontos, mert nem látható a rozsda. A Homasitában(is) kapni olyan üregvédő szprét, melyhez mellékelnek egy hosszú csövecskét, az üregbe dugandó végén egy szétspriccelő fej van. Tökéletesen véd, mindenhová bejut.
A 10 éves autón még épp jókor csinálod az alvázvédelmet(és üregvédelmet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!