Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt az akksit megéri megvenni?

Ezt az akksit megéri megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

Ford Focus Cmax 1.6 TDCi 90le

2023. márc. 17. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha befér a helyére akkor ez a legjonób akkumlátor.

Mérd meg.

2023. márc. 17. 11:27
 2/5 anonim ***** válasza:
* legjobb
2023. márc. 17. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez egy speciális méret és nem biztos, hogy befér az autóba. 1600cc dízelekbe nem szoktak ekkorát belerakni hacsak valami elektronika nem igényli ugyanis az eggyel kisebb 70Ah körüli akksik is bőven elegek egy 2000es dízelbe is minden szempontból. Mérd meg a hosszát. Ez kb 31cm az eggyel kisebb meg 27,5cm. Ha mégis ekkora van benne akkor alaposan nézd meg a feliratokat a mostani akksin, hogy nincs-e valami olyasmi rajta, hogy EFB vagy AGM mert akkor olyan akku kell bele.
2023. márc. 17. 12:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen most is egy 315mm-es van benne, megmértem. Több oldalt is végignéztem és a leggyakrabban vásárolt akku ehhez a típushoz a 74AH Varta, Bosch. A netet böngészve jutottam arra, hogy "ha belefér, akkor minél nagyobb annál jobb". Meg az ára miatt is. Jut eszembe, hogy lehet ekkora árkülönbség forgalmazótól függően?
2023. márc. 17. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy nagyker van és mindenki attól veszi. Onnantól kezdve az árak rengeteg mindentől függnek. Aki sokat rendel az jobb darab áron kapja. Rengeteg üzlet csak neten létezik, minimális vagy semmi raktárkészlettel és akkor rendelik meg az árut amikor konkrét rendelést kapnak rá - így le tudják nyomni az árakat már már irreális szintekre. Más üzleteknek meg fent kell tartani az üzleteket, az alkalmazottakat és a raktárkészletükben állnak a százmilliók ami magasabb árakhoz vezet.
2023. márc. 17. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!