Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy fiat qubo-t megéri megvenn...

Egy fiat qubo-t megéri megvenni 2 millióért?

Figyelt kérdés

2015 os gyártású 16 ban forgalomba helyezve. 80 ezer km van benne és 1. Tulajdonostól lenne. Egy két parkolásbol eredő horpadas van rajta kívül. Belül teljesen újszerű még az autó. Az ülések tomottek nincsenek kiulve vagy elkopva olyan mint az új belül. Minden működik rajta, vonóhorgos, a tulaj alitasa szerint a fogyasztása nyugis tempóban (sebesség határokat betartva) 4,33 l volt neki, kinyomom a szemét uzemmodban amit csak tud akkor sem volt soha több 5,5 liternel. 1,3 95 lóerős multijet euró 6 os motorral.

Van hozzá alufelni szett nyári gumival és lemez felni szett télivel. 1 hónapja cserélt féktárcsával és betéttel valamint torony csapággyal.

2023. márc. 11. 09:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy annyi a fogyasztás , de azért hazudni mindenki tud.
2023. márc. 11. 09:39
 2/13 A kérdező kommentje:

Tételezzük fel hogy annyi.

A kérdés az hogy ha minden úgy van ahogy leirtam akkor megér e 2 milliót. Hosszabb távra szeretném venni.

2023. márc. 11. 09:42
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Hosszabb tavra az 1.33-as MJet motort ne akard megvenni.
2023. márc. 11. 10:03
 4/13 A kérdező kommentje:

"Hosszabb tavra az 1.33-as MJet motort ne akard megvenni."

Ez egyszerűen csak egy szubjektív vélemény vagy valamire alapozva állítod ezt?

Csak mert általánosságban azt állítják róla hogy ez jó motor.

Tehát nem baj ha szerinted nem jó és nem ajánlod, de azzal segítesz ha akkor hozzá teszed hogy miért.

2023. márc. 11. 10:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha minden úgy van ??? akkor meg lehet venni.
2023. márc. 11. 11:20
 6/13 A kérdező kommentje:

"Ha minden úgy van ??? akkor meg lehet venni."

Nem az volt a kérdés hogy át leszek e bszva. Az egy másik dolog. Hanem hogy egy ilyen autó amennyiben ilyen állapotban ilyen futásteljesítmenye van akkor megéri e ezt az árat. Vagy van valami olyan a típusból adódó körülmény ami miatt nem jó vagy nem megbízható alapból sem hiába volt jól karban tartva.

2023. márc. 11. 12:20
 7/13 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezekkel vesd össze és megkapod a választ. Örülök hogy segíthettem+

2023. márc. 11. 14:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Én fiat doblót vezettem ezzel a motorral. Abba nagyon gyenge volt.

7 liter alatt nem nagyon fogyasztott, 130-nál 4 ezren bőgött a motor.

2023. márc. 11. 14:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Én köszönöm hogy segítettél, de azért magadnak ugyan ne köszönd már meg mert ettől nagyképűnek tűnsz. Bár ha büszke vagy rá akkor nem mondtam semmit. :)
2023. márc. 11. 14:24
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
megéri ha bőkezűen akarod támogatni a helyi fiat szervízt...
2023. márc. 13. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!