Egy fiat qubo-t megéri megvenni 2 millióért?
2015 os gyártású 16 ban forgalomba helyezve. 80 ezer km van benne és 1. Tulajdonostól lenne. Egy két parkolásbol eredő horpadas van rajta kívül. Belül teljesen újszerű még az autó. Az ülések tomottek nincsenek kiulve vagy elkopva olyan mint az új belül. Minden működik rajta, vonóhorgos, a tulaj alitasa szerint a fogyasztása nyugis tempóban (sebesség határokat betartva) 4,33 l volt neki, kinyomom a szemét uzemmodban amit csak tud akkor sem volt soha több 5,5 liternel. 1,3 95 lóerős multijet euró 6 os motorral.
Van hozzá alufelni szett nyári gumival és lemez felni szett télivel. 1 hónapja cserélt féktárcsával és betéttel valamint torony csapággyal.
"megéri ha bőkezűen akarod támogatni a helyi fiat szervízt..."
Miért? Fejtsd ki. Mert nem mindegy hogy ez egy amolyan "azt olvastam a neten hogy a francia az szar" vagy van valamilyen tényleges tudásod vagy információd ami alapján ezt állítod?
Ha a forgalmi szerint is EURO6 akkor igen, de szerintem csak 2016 január 1.-i forgalombahelyezéstől adtak ki 15/16-os környezetvédelmi besorolást, feltétlenül nézd meg a V.9 részt. Ez azért fontos részlet, mert ha bejönnek Magyarországra is az alacsony károsanyag kibocsátású zónák akkor külföldi minták alapján az EURO6-al még be tudsz majd hajtani mondjuk egy belvárosba, de egy öregebb autóval már nem biztos.
Amúgy elég igénytelen jármű, motorral és karosszériával együtt - ha karban van tartva nem érhet meglepetés. Minden olcsó hozzá és rakásokban állnak a bontott alkatrészek is. Meg ha ilyesmit szeretnél venni akkor nem is nagyon van alternatíva, talán csak Dacia Logan MCV vagy Skoda Roomster, de azok nem haszonjármű alapúak (ami felhasználás szerint lehet jó vagy rossz is).
Ügyfélkapun 15/euro 6 van.
Egyébként már meg vettem.
Eddig telejsen elégedett vagyok vele. Főként hosszabb utakra használom. Most legutóbb a fogyasztása 3,65 liter/100 volt. 2 személyel+bőröndökkel.
Igaz maximum 80 al lehet vele így menni. És nincs előzés.
Szerintem ez így baromi olcsóan használható. Nem bántam meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!