pont az, sokaknak addig könnyü amég el nem jut odáig oszt totál forditott kormánnyal nem tud egyensulyozni helybenforgásnál és felborul meg összekeveri a bólyákat akkor már bukta :D én már kitapostam ezt a cipőt. :D
ma 12:13
2/9 anonim válasza:
A mostani rutinfeladatokba már csempésztek némi valóságflesht is, de persze dupla köröket nyomni a bólya körül elég életszerűtlennek tűnhet tényleges forgalomban.
Ennek ellenére ahogy az 1-es is írta, vannak ott olyan keszségek és képességek, amiket el kell sajátítani. Ezek kellenek ahoz, hogy ne a forgalpmban döbbenjen rá a kezdő motoros, hogy pl van az a kanyartípus-sebesség kombó, akol pl célszerűbb magad alá nyomni a motort, meg jó sok minden még...
ma 12:24
3/9 anonim válasza:
Kérdező és #2: nem azért kell dupla kört nyomni a bója körül, mert az olyan életszerű szituáció, hanem azért, hogy megtanulj kis ívben kanyarodni. Nem tudom mit olyan nehéz ebben megérteni és hogy miért kell úgy tekinteni rá, mintha értelmetlen lenne. Pedig szerintem egy átlagos értelmi képességű ötéves is képes lenne felfogni.
ma 13:37
4/9 anonim válasza:
Ugye nem rutin, hanem járműkezelésnek hívják már, és persze a többség nyűgnek tartja, de a forgalomban nem csak a gázt kell tudni húzni, hanem araszolni a forgalommal, mert két oldaldobozzal nem fér el a kocsik közt, vagy megfordulni egy kétsávos úton, ami sokaknak nem megy. Mikor én csináltam a nagymotor jogsit, akkor is jöttek korlátlanra , olyanok akiknek megvolt az A2, és nagyon nem ment nekik a rutinpálya.
ma 15:46
5/9 anonim válasza:
3-asom, nehéz dolog ez az értve olvasás mi!? Vagy ha már behivatkozod a masikat, legalább vennéd a fáradtsagot, hogy ne csak az első mondatot fusdd át gyorsba. (amiben szintén ott a feltételes mód, tehát egy átlagos IQ-val nem nagy rejtveny...)
Szóval igen, igazad van szerintem is. Csak kérlek majd ha legközelebb autót-motort-buszt-kamiont vezetsz, legyél alaposabb, mint kommenteléskor.
ma 18:29
6/9 anonim válasza:
#5 Ne nekem hisztizz azért, mert marhaságot írtál. Végigolvastam elsőre is, megértettem elsőre is, de attól még tisztán és világosan leírtad, hogy "nem életszerű". Ezen nincs mit kertelni. Ne utólag magyarázkodj, hogy "nem is úgy értettem" és főleg ne másokra hárítsd a fogyatékosságodat, mert a személyeskedés egy vitában... hát maradjunk annyiban, hogy neked mint kívülállónak talán nem kellene az intelligenciáról papolni.
ma 18:32
7/9 anonim válasza:
Okjo szo..-e borért? XD
ma 18:44
8/9 anonim válasza:
Amugy meg van motorom is, jogsim is rá, de persze Te megmondtad a frankót. Yesss
ma 18:46
9/9 dirtboy válasza:
Nagyon egyszerű hogy miért nem szimpla és miért dupla kört kell csinálni. Azért mert egyszer balra fordulsz egy kört egyszer meg jobbra. Magyarán mind két irányban bizonyítani kell hogy megtudsz fordulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!