Citroen c4 1.6hdi 2013 620ezer km ti megvennétek?
A márkaszervizes tapasztalataim alapján nem.
Nézzük részletesebben:
Mennyiért adják? (reális az ár?)
Milyen az állapota? (Egy fizetett átvizsgálás megvan 30 000 Ft-ból)
Ezek alapján tudsz dönteni.
Citroen 1.6 HDI-m van (szerencsére van B verzióm a háznál, így már bele sem ülök, per pillanat jó, de annyira megutáltam, hogy tavasszal eladom.)
Ha valaki mégegyszer ajánlana nekem élőben, pofán b_sznám, ez a fostalicska többször volt tréleren, mint aszfalton. Ez egy PlayStation, a hibakódok listája annyi, mint a Háború és Béke, tele van kúrv@ elektronikával, ami minden szarra jelez, letilt, stb., soha a büdös életbe nem veszek ilyesmi kocsit. (Ne kössetek bele, hogy elhanyagoltam, sok százezret költöttem rá és folyamatosan jönnek elő a hibák, egyszerűen nem bírom tovább.)
5-re Ha ráadásul céges autó is volt sok sikert hozzá
ha 5 ember hasznátla 5-féleképen taposták, gondolom a szervízben már az utolsó csavarig ismerik
"a soha semmi bajuk nem volt" szokásos szöveg :) tehát borítékolható, hogy havonta legalább kétszer volt gatya valami rajta, meg megunták, hogy csak viszi a pénzt, így inkább eladják és vesznek valami normális céges autót
6. Ennyi km-nél akár megis unhatják .
Mutass olyan német bármilyen márkát amelyik így és ennyit kibír??
Vesznek igen céges autót, szint úgy franciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!