Jogositvany ujjitasnak mi a menete ?
Én 3-4 éve hosszabbíttattam legutóbb.
El kellett menni a háziorvoshoz. Onnan beutalt ezer féle szakrendelésre. (A 30-as éveimben járok, nincs semmilyen betegségem, még csak gyógyszert sem szedek, szemüvegem sincs. Fogorvoshoz is el akart küldeni, pedig egyetlen rossz fogam sincs. Mikor rákérdeztem, hogy ha lenne rossz fogam, az kizáró ok a jogosítványhoz, akkor eltekintett tőle.) Ezeket mind végig kellett járni. Utána vissza a háziorvoshoz. Megnézte a leleteket, ezután megnyugodott, hogy nem talált semmilyen betegséget, adott egy papírt, hogy alkalmas vagyok. A helyszínen meg valami 6-7e Ft-ot fizetni is kellett.
Ezzel a papírral elbattyogtam a kormányablakba. Lefotóztak, odaadtam a papírt, régi jogosítványomat és kaptam egy újat. Ott fizetni már úgy emlékszem nem kellett.
Mivel egy hónap volt a születésnapomig, majdnem egy teljes évet vesztettem, 9 év múlva kell újra mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!