Mi a menete,a jogosítvány megszerzésének?
A haverod vagy szándékosan szédített, vagy fogalmatlan.
A vezetés gyakorlás előfeltétele, gogy a tanuló sikeres KRESZ vizsgát tegyen, és az sem ártana, hogy valóban meg is tanulja, ne csak totózás szinten sikerüljön az elméleti vizsga.
Sok gyakorlati oktató nem szereti, ha neki kell még az elméletet is tanítani, a szabályokat ott már illene tudni, elég lesz az autókezelésére koncentrálni, nincs egy perces gondolkodási idő.
Elhangzik az utasítás az oktatótól, a tanulónak azt a szabályokat betartva kell végre hajtani, amíg nem vizsgázik le KRESZ-ből, még tanulóautót sem vezethet.
Elsősegély tanfolyam is kell. Érdeme sszerintem ezzel kezdeni. Aztán a KRESZ, ami egy kvízszerű program, forgalmi helyzeteket kell megoldani amit látsz a rajzokon, illetve egyéb kérdések mind a KRESZ könyvből. Én arra csak betanultam a gyakorló program kérdéseit, nem olvasgattam nagyon a könyvet.
1 hibám lett, az is forgalmi helyzetben, ami 3 pontos volt.
Utána jelentkezhetsz az oktatóhoz órákat venni, 30 kötelező, de ha jól megy lehet lecsalja és nem kell ténylegesen levezetned csak kifizetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!