Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nyomaték kulcs kötelező?

Nyomaték kulcs kötelező?

Figyelt kérdés

Szelepfedél tömítést szeretnék cserélni, de eddig bárhol kerestem 40nm-től találtam nyomaték kulcsot nekem pedig ehez ugye 8-10nm kellene.

Rendelni méh lehetne pár napos kiszálítással de mivan ha csak meg húzom érzésre? Nem túl erősen hogy át szakadjon de nem is lazán.

Igazábol kereket is nyomatékra kellene húzni de eddig soha nem húztam nyomatékra és sok mindennel van ez még így.

2023. febr. 26. 10:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: ha csakis kizárólag ezért a munkáért vettél volna, akkor szerintem nem érdemes. Ha viszont szeretsz bütykölgetni, egy-két dolgot megcsinálni saját magadnak az autódon, és nem sajnálnád rá a pénzt, akkor hosszú távon megéri.
2023. febr. 26. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!