Kötelező a biztonsági övet becsatolnia a hátsó ülésen az utasnak, vagy csak ajánlott?
Félre ne értsetek, a becsatolás partján állok, csak olyan ritkán és rég ültem valaki kocsijában, hogy komolyan felvetődött bennem, hogy mi a szabãly.....??!
Legutóbb egy munkatársam kocsijában... Nem is volt hætul biztonsági öv...!!!
Szóval kötelező, büntetnek, ha nincs bekapcs, vagy sem??
Amennyiben felszereltek gyarilag az autót vele (ha ra van húzva az ülés egy korábbi lehajtas utan ezert nem menne pl) akkor kötelező.
Volt pár video talán brit, hogy a legtöbb gyilkos ismeri aldozatat. (Kissé hatasvadasz beismerem). Szóval a hatul nem bekötött kifejelheti a koponyádat na. Én ezert varom el az övhasznalatot mindenkitől.
Akkor hát kötelező, és rosszul hittem, hogy nem az???
Oké, én ennek csak örülök.
Tényleg ritkán ülök autóba.
Régebben sokszor amikor hátul ülve biztonsági övet kerestem, hogy becsatoljam, kb kiröhögtek, még akkor is, ha volt öv. Mondhatni ciki volt bekapcsolni, keresni meg pláne.
És mai napig sokak autójában nincs is...
Vagy ha van, szép csendben kattint be, ne is hallják. Ha meg be van szorulva vagy nem lãtom hogy jó -e, akkor nem nagyon mertem forszírozni, és be sem kapcsolom.
Akkor ha rendőr jön, megbüntet???
Akkor eztãn inkább nyugodtabban fogom az övet kutatni, ha ciki, ha nem
Még nem ülök eztán se beveokat autóba....
Soha ne érezd cikinek a biztonsági öv használatát. Sajnos néha én is elhanyagolom, de azért próbálok figyelni rá, hogy használjam.
A kérdésedre az előttem valók már megadták a választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!