Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Phaeton 2011-es V6 3.0...

VW Phaeton 2011-es V6 3.0 tdi,189 ek van.A futásteljesítményt igazolni látszik mind a külső, mind a belső állapota. Szervízkönyves, a leírás szerint szakszervízben szervizelték. Szerintetek mekkora kockázatot jelentene (maga típus miatt) a vásárlás?

Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm, ha megtisztelsz a véleményeddel, tapasztalataiddal. Főleg tulajok/volt tulajok válaszai nyugtatnának meg, akár pro, akár kontra. Tisztelettel és köszönettel!

#VW Phaeton?
febr. 16. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Video megosztokon pàr videot meg nèzni mennyire szerviz igènyes. Alkatrèsz àrak pl. Vezèrlès csere mennyibe van.
febr. 16. 18:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezeket végignéztem. Ezért lennék kíváncsi személyes tapasztalatokra.
febr. 16. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szervizelése drága, az tény, drága hozzá minden, egyébként jó autó.

Levegős futomutől ne tarts az jo technika, kb sose megy tönkre.

A vezerlés az is huzos viszont ha tenyleg annyi van benne, akkor azzal nem mostanába kell foglalkozni. Hideginditáskor ha csörög akkor a feszitők már gyengélkednek érdemes akkor kompletten cserélni.

Nekem amugy pont van egy.

febr. 16. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Elég nagy a szórás a vélemények közt. Meg hát elmúlt már 10 éves az autó.

febr. 16. 19:58
 5/7 A kérdező kommentje:
3/4 Nagyon köszönöm a korrekt választ! Most is légrugós autóm van, szerintem páratlan kényelmet biztosít! Egyébként mid van egy?
febr. 16. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Phaeton 2007ből
tegnapelőtt 08:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem V10 volt hobbiautóként a covidig, amikor sajnos el kellett adjam. Imádtam minden bajával együtt. Most szeretnék venni újra.

A V10-es gondjaival nem terhelek senkit, nem ez a kérdés.

A futómű egy nagyon megbízható valami tényleg. Ha valami kell hozzá az drága lesz, de utána megint elmegy 250 ezret. A légrugók kompresszora nekem felújítós volt, de azt is egyszer kell jól megcsinálni. Legyen mindig 1 milliód rá, max nem kell. Ha tényleg megvan rá a pénzed akkor ugorj bele. Egy életérzés.

tegnapelőtt 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!