Téli gumit szeretnék venni, 185/65r15-ös méretben! Michelin Alpin 6, vagy Continental TS 870 között vacilálok! Melyik lenne jobb?
Szinte szó szerint ugyanezt a kérdést tettem fel egy bő éve.
Én a TS870-est vettem. A Continentalnak volt ősszel promóciója, amit ha beleszámítok, valamivel olcsóbban jött ki. + én Michelin Alpin A4-eseket cseréltem le. Már 3-4 évesen a futófelület barázdáinak mintaárkaiban már mikrorepedések megjelentek, amik nem voltak túl bizalomgerjesztőek. Ennek ellenére még viszonylag jól tapadt.
Amúgy így már februárban nem biztos, hogy beruháznék téli szettre. Inkább elhalasztanám a vásárlást őszre. Egy évvel fiatalabb gumit kapsz, tovább lesz jó + általában ősszel vannak szezonindító akciók a gyártók részéről.
Michelin a 2 szezont birt...
3 szezonon már a si a vizen is úgy csúszott mint disznó a jégen...
Soha többet.
Ebben az árkategóriában nekem a Continental bejött. Kicsit talán gyorsan kopott, de minden tekintetben megbízható volt.
(A legrosszabbnak a Pirellit találtam, ami úgy kikeményedett pár év alatt, mint az üveg. Semelyik noname gumi nem tett még ilyet, pedig volt már pár.)
#7, mert itt ez a divat.
Ne foglalkozz vele, engem is lepontoztak. 860-as nekem a másik autómon van. Már az 5. szezonját teljesíti, de még mindig nincs kikeményedve, teljesen jó. Részben ezért is választottam a másik autóra a 870-est. A Michelin jobban, gyorsabban öregedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!