Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Michelin Alpin 6, vagy Contine...

Michelin Alpin 6, vagy Continental WinterContact TS870?

Figyelt kérdés

Melyik abroncs a jobb? Mindkettőnek az elődjéhez volt szerencsém. Mindkettővel ugyanúgy elégedett voltam. Most megint vennem kellene, de nem tudok dönteni. A Contitnental minimálisan olcsóbb, de nem ez az elsődleges szempont. Inkább a jobbat szeretném venni.

(Okoskodók, poénhuszárok kíméljenek!)

2021. dec. 11. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
2021. dec. 11. 14:11
 2/5 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én évek óta Continental-t veszek, téliben és nyáriban is, olyan a tapadása, hogy soha nem féltem, hogy kisodródom vele, pedig elég sportosan vezetek.

Nekem soha nem volt Michelin, így azzal kapcsolatban csak a Marso-s szakembert tudom mondani, amikort voltam ott és kb 1000 forint volt a különbség a Continental és a Michelin között.

Nyilván én Continental párti voltam, de az az ár már ilyen kategóriában nem tétel. Kérdeztem megéri megvenni a Michelin-t? Ebben az árszegmensben már mindegy, mind a két gyártó a kategória legjobbja! Szóval ez kb olyan vita melyiket érdemes Audi, BMW, Mercedes...

2021. dec. 11. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerinted van aki össze tudja hasonlítani ?
2021. dec. 11. 19:18
 4/5 A kérdező kommentje:
#3, szerintem igen. Az előző generációját használtam mindkét guminak. Egyértelműen tudom, hogy melyiket választanám. Ezekkel viszont nincs saját tapasztalatom. Azért kérdeztem, hátha itt valakinek van.
2021. dec. 12. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
57%

Hát én keptelen lennék összehasonlítani.

Ha azert mert ugyanazon a kocsin volt de a kopogtat újra csereltem akkor azért nem mert esélyes hogy az új jobb. Ha nem akkor mondanam hogy van összehasonlítás de fel méterrel hosszabb rövidebb féktávot nem mondok meg.

Ha másik autón volt akkor meg csalóka az összehasonlítás mert másik az autó is.

Az a baj, hogy rettentően szubjektív az egész véleményezés.

2021. dec. 13. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!