Fiat puntómon vezérléscsere esedékes. 2016-os 1.4 8v benzin. Hogy lehet az, hogy ugyan az a márkájú continental vezérműszíj készlet vízpumpával az unix-nál 56000ft, a kovács autóalkatrésznél meg 25000-től 35000-ig terjedőleg lehet megvásárolni?
A Unixtól megrendeli ugyanennyiért kedvezménnyel a szerelő, és tapasztalata alapján tudni fogja, melyiket érdemes beszerelni.
Vagy rendeld meg te máshonnan, és szereld be magad.
Aki filléreskedik az ne tartson autót.
Komolyan, egy vezérmű cserés szettnél 1500-2000Ft különbségen agyalni?
Kovács autó nagyon megbízható! Én mindent onnan veszek!
Unix, Bárdi nagyon drágák még kedvezménnyel is! És sokan örülnek, hogy az unixba milyen nagy kedvezményt kaptak, mikor a kovács autónál alapból olcsóbb mint az unixban kedvezménnyel! Én csak jókat tudok írni róluk! Korrekt, másnapra mindig itt van minden és 370 km-re lakok a bolttól!
Sima vásárlóként nem lesz akkora kedvezményed, de a szerelők megkapják a 40-50%-ot. A további megrendeléseikkel meg fenntartják ezt a kedvezményt. Ilyen a Unix/Bárdi ütletpolitikája.
Így aznapra, vagy másnapra ott az áru, és vita sincs, hogy hozott alkatrészre nem vállal garanciát.
Olyan alkatrészeket érdemes máshonnan rendelni, amit magad szerelsz be. A vezérlést én hagynám szerelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!