Autóvásárlás,úgy hogy nem ültem autóban mióta megvan a jogsim?
Figyelt kérdés
4 hónapja lett meg a jogsim,és úgy néz ki,hogy most fogom megvenni az első autómat.Úgy érzem elég jól vezettem,30 órából át is mentem elsőre,de ez akkor is csak egy alapot ad,és azért sok a 4 hónap kihagyás szerintem.és most eléggé sztresszelek,hogy ha kipróbálom az autót,akkor lefulladok,vagy csinálok valami hülyeséget az eladó előtt.van itt olyan,aki úgy vette meg az első autóját,hogy sokáig nem ült kocsiba a jogsi megszerzése után?bénézott valamit?tudtok valamit tanácsolni?arra gondoltam,hogy egyik ismerősömet meg kéne kérnem,hogy had menjek 1-2 kört a kocsijával a vásárlás előtt.2023. jan. 30. 00:30
11/14 anonim válasza:
#10 Mi az, hogy nem automatikus az autó kezelése? Közlekedni kell tudni, nem vezetni, az autó kezelését annak idején rutinvizsgán már 9 óra után felmérték, és akinél nem volt automatikus, nem mehetett forgalomba. Az egy dolog, hogy szokni kell, de akinek van jogsija, annál ez nagyon régen automatikus. Még csimpánzok is tudnak autót kezelni, csak szabályosan közlekedni nem!
12/14 anonim válasza:
És mi a lószar történik mégis ha lefulladsz? Drágább lesz az autó?
13/14 anonim válasza:
Vigyél magaddal autóátvizsgálót eleve. A neten talász egy csomót. Ő ott lesz, megnézi, és ki is próbálja majd az autót, ha jónak tűnik. Majd ő vezet, jobban és érzi, hogyan viselkedik a kocsi, érez-e bajt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!