Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.4-es Ford Pumáról mi a...

1.4-es Ford Pumáról mi a véleményetek, illetve egy kezdő sofőrnek mennyire jelenthet gondot a hátsó kilátás ebben az autóban?

Figyelt kérdés
Kicsit nehézkesen mennek a manőverezések, meg kevés rutinom is van, és a Pumából elvileg elég problémás hátul kilátni, de maga az autó meg eléggé bejön, és viszonylag megfizethető áron vannak (5-6 száz ezerért már korrekteket hirdetnek, legalábbis ránézésre). Nem tudom rozsda mennyire szereti őket, de ha nem, akkor vennék ilyet. 1.4-es elég ehhez a kasznihoz, nem? Alkatrészek milyen árban mennek?

2020. máj. 21. 10:48
 1/5 crudy ***** válasza:
100%
Tok jo kis auto de regi. Talan abs van benne de ebben sem vagyok biztos. Nem kifejezetten rozsdasodtak akkor de tenyleg regiek, elkepezelheto
2020. máj. 21. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Első leírta, kilátáshoz meg. Hát szokni kell nekem is kisablakos autóm van, áldom a szerencsém, hogy olyat kaptam amiben van radar.
2020. máj. 21. 12:28
 3/5 joshy8084 ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszenek, már a másodikban ültem a héten, de nekem szűk (185 cm, 110 kg). Hátránnyal indulok, mert Mondeo 4 mellé lenne, az meg egy hajó.
2020. aug. 6. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, és kényelmesnek tartod, nézz meg egyet jól vagy nézesd meg, vedd meg, a kilátásr ameg bőven van lehetőség utólagos tolatóradart vagy tolatókamerát beszereltetni. Ha kezdő sofőr vagy, az 1.4 elég lesz, ilyenkor még nem kell vagánykodni meg kilóhatvannal száguldozni, inkább szokd a vezetést, a kocsi méreteit, stsb. A lényeg, hogy tetsszen az autó, a kezeléséhez stb meg majd hozzászoksz.
2020. szept. 9. 09:02
 5/5 joshy8084 ***** válasza:

Közben vettem egy Pumát, pont az 1.4-es motorral. Eleinte többször kiszálltam megnézni radar híján, hogy van-e még hely hátul, de ez idővel egyre jobb lett. A tömeg és lóerő aránya olyan, mint a 2 literes szívóbenzin Mondeo, nekem elég.

Múltkor mentem vele kilóhatvannal Balaton felé, ami úgy felhúzott egy addig normálisan haladó Land Rovert, hogy utána rámtapadt, s mikor elengedtem, ő büszkén folytatta a belsőben az üres sztrádán, amíg láttam, majd lelassított. :D

A rozsda az első dobbetétek mögött évtizedek alatt felgyűlt földnél a legrondább, hamarosan viszem szakértőhöz.

Ebben a kocsiban a legjobb, hogy időről időre intenek más pumások vagy akár korabéli Cougar tulajok, de szomszédok is rákérdezgetnek, mi ez.

2021. máj. 12. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!