SOS! Mennyire lehet kilátni a Toyota Celicaból?
Nagyon egyszerű. Nézz meg egy olyat, ami közel van, még akkor is, ha tudod, hogy nem veszed meg. BTW a 100km ide-oda benne van a pakliban, ha használt járművet vásárolsz; ez egy ilyen műfaj. Én is 2x162km -t lenyomtam a motoromért. Sajnáltam volna, ha otthagyom és ennyit utaztam, ez tény, de még mindig jobb, mint lemaradni egy jó vételről, csak mert "100km -re van", vagy kvázi muszájból megvenni valami bontószökevény roncsot, csak mert "az már elég közel van". Menj el, ha nem jó, örülj neki, hogy nem vettél sz.rt, ha jó, akkor meg annak örülj, hogy elhoztad.
100 kilométeren rágódni... Épp most készülsz kiadni nagyjából egymillió forintot és az a legnagyobb gondod, hogy ~5-10 ezerből el kell érte utaznod?
Ja nem maga az utazás a gond, csak hogy ilyen coupeval minyire fogok én boldogulni vezetés szempontjából, 1 autóm lesz. Nehéz-e vezetni, kilátni belőle stb.
Csak egy kis megerősítés kell hogy érdemes-e vagy sem nézni ilyen autót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!