Egy újabb toyota yaris tényleg csak városban jó 2015-től gondolom mondjuk?
2/
Az bármilyen autóban megeshet,például mikor még motoroztam a másnak kényelmes motor nekem pl kényelmetlen volt pedig nem sportról beszélünk.
1/
Akkor jobb ha biciklit veszek
Áh, bicikli pláne nem való városon kívülre.
Oda csakis legalább háromliteres, kéccázötven lovas lepukkant német "prémiummal" merészkednék a helyedben.
Vagy bármivel.
Már ha van benned elég bátorság ahhoz, hogy a mindig mindenütt jelen lévő hurrogókat figyelmen kívül hagyd.
Tulajdonképpen azt kell eldöntened, kinek veszel autót: a gyíkhunak vagy magadnak. Ugyanis ha magadnak, akkor marhára nem itt kéne megtudnod, hogy kényelmetlen a yaris, hanem beleülsz egybe - és tádámm, máris meglátod, hogy ugyanolyan kényelmes ülése van mint egy egy méterrel hosszabb autónak, és a futóművet sem a versenyautóból emelték át.
5/
Ültem ma egy 2015-ösbe és nagyon bejött a kinézete meg a hely kínálat is mert ahhoz képest,hogy kis autó hátulra beülve is jó volt meg jó volt ülni a vezető ülésbe is.Én is mondjuk nagyobb autóból jövök renault fluencéből csak sajnos egy balesetben oda lett hatalmas autó hatalmas csomagtér de ritkán ültünk 3 nál többen benne meg ritkán raktam tele a csomagtartót is.
Na de mire használnád? Mert az még nem derült ki.
Ha napi 800 km autópálya és semmi egyéb, akkor valóban nem ideális.
Ha meg napi szinten város + országút, néha egy kis pálya, akkor jó lesz.
Azt kell átgondolnod, hogy milyen gyakran szoktatok több napra, sok cuccal elutazni vagy esetleg nagyobb holmikat szállítani. Mert ilyenkor gond lehet a kis csomagtartó.
Ha rendszeresen többszáz kilométereket utazol, akkor is jobb valami nagyobb motoros autó. Halkabb, jobban fogyaszt, nem szorulsz be a kamionok mögé, nem kell az emelkedőkön állandóan visszakapcsolgatni stb.
De el lehet menni ezzel is akárhová, nem fog felrobbanni a lakott terület vége tábla után.
7/
Városban is járok mert néha muszáj igaz kisvárosban lakom,meg aztán vidékre szoktam a szüleimet vinni orvos ilyesmi,meg ha én akarok valahova menni akkor megyek hol messzebb hol közelebb.Autópályán meg ritkán járok.Mondjuk az is lenne még lényeg,hogy ne zabálja le a gatyám az előző autóm is jó volt csak balesetben oda lett sajnos ott utóbbi időben vegyesben 7.2 volt a fogyasztás.Meg nagy autó volt de ritkán kihasználva a mérete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!