Egy újabb toyota yaris tényleg csak városban jó 2015-től gondolom mondjuk?
Figyelt kérdés
Mindenki úgy beszél róla városi kis autó de akkor hosszabb távra nem lehet vele utazni?Mert mindenki úgy beszél róla,hogy hosszabb távra csak nagy autó ez meg csak város vagy pár tíz kilométer de arra a pár tíz kilométerre meg pénz kidobás.Meg van aki nagy autóval is városozik vagy csak pár tíz kilométerre jár.2023. jan. 24. 19:42
11/25 A kérdező kommentje:
8/
Hát amiket hordozok vele egy két számítógép vagy a bevásárolt cucc ha megyek valahova a ruháim elférnek egy hátizsákba vagy ahogy elnéztem azért egy két táska elférne a csomagtartóban.Azért ahogy néztem 2015-től javítottak a zajszigetelésén a yarisnak.Nekem egy renauolt fluencem volt előtte 1.6 benzin ha azt nézzük annál is vissza kell néha kapcsolni előzősnél de sokszor lendületből oldottam meg.
2023. jan. 24. 21:24
12/25 anonim válasza:
Én láttam már kamiont is városban és suzuki wagon r-t autópályán szóval már teljesen össze vagyok zavarodva... 🤷♂️
13/25 anonim válasza:
Ezek alapján neked jó lehet a yaris.
14/25 anonim válasza:
Dehogynem lehet, csak nem praktikus. Vagyis jobb városba, mint hosszú utakra, de egyáltalán nem lehetetlen pályázni egy ilyennel, miért is ne lehetne. 130-cal minden 20 éves autó tud már menni.
16/25 anonim válasza:
városba való, de ha kimész vele autópályára nem lesz semmi bajod.
17/25 anonim válasza:
Figyu egyszer ment előttem pályán, nem tudom pontosan hogy milyen évjáratú de biztos hogy újabb yaris volt. Én már óra szerint 180nal jártam és még mindig előttem volt akis yaris és nem tudtam megelőzni. Így hát hát hagytam a picsába.
18/25 A kérdező kommentje:
16/
Egy ismerősöm hülyét kap ettől a városi autó dologtól.A sógorom kis nyomott elektromos fosát inkább mondanám városi autónak,mert abban még annyi hely sincs meg tényleg nem nagy távokra tervezték.
2023. jan. 25. 16:01
19/25 anonim válasza:
Írtam neked 18as! 17es vagyok!
20/25 anonim válasza:
Nem is az autó mérete a lényeg, hanem inkább a motor teljesítménye. Például az 1 literes azért eléggé pöröghet már 130-140 környékén, és úgy már nem is feltétlenül gazdaságosabb egy nagy dízelnél. Ettől még lehet vele pályán menni, de ha levezetsz vele párszáz kilométert egyhuzamban autópályán, garantálom hogy meg fogod érteni miért mondják hogy inkább városba való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!