Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy újabb toyota yaris tényleg...

Egy újabb toyota yaris tényleg csak városban jó 2015-től gondolom mondjuk?

Figyelt kérdés
Mindenki úgy beszél róla városi kis autó de akkor hosszabb távra nem lehet vele utazni?Mert mindenki úgy beszél róla,hogy hosszabb távra csak nagy autó ez meg csak város vagy pár tíz kilométer de arra a pár tíz kilométerre meg pénz kidobás.Meg van aki nagy autóval is városozik vagy csak pár tíz kilométerre jár.

2023. jan. 24. 19:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

19/

Őszintén meg mondom tegnap ültem egy yarisban komoly kis autó de mióta a sok fikázást olvasom róla a fejemben kezd egy gagyi játék autó kép kialakulni pedig nem gagyi autó.Jó tudom a másik autónál kisebb kicsit gyengébb amit még néztem de amit most meg kell emésztenem,hogy úgy érzem nem mindig mások után kéne menni meg kicsit kockáztatni kiszállni a megszokásokból és egy yarist megpróbálni csak közben emésztenem kell az árát is mert durván el van szállva.A másik autó is drágább mint kéne de már 1millió vagy 500Eft olcsóbban is van a másik.Amiben tegnap ültem nagyon megtetszett de 4.1millió forint plusz a papírozások akkor felakadt a szemem mikor megláttam a gumi árak emelkedését mert én 4 évszakosat szeretnék rátenni.Viszont gyorsan döntenem kéne mert igaz most kicsit stagnál a piac de emelkednek még az árak bár már nem tudom hova használtan egy 6 éves autó is annyi mint új korában de sajnos az emberek így is vásárolnak még ha kevesebben is és ez engedi a piacnak az áremelkedését.A yaris ami tetszik egyenlőre megvan bár néztem egy másikat is 200EFt al olcsóbban kicsit több kilométerrel de még plusz egy két hasznos extrával magyar papíros de a szervizkönyve viszont német szóval behozott.Na meg parázok asz órapörgetős dologtól is.

2023. jan. 25. 18:13
 22/25 A kérdező kommentje:

20/

Én a szívó benzin 1.33 99lóerő 121Nm motorú yarist néztem 2015-os kiadás

2023. jan. 25. 18:15
 23/25 A kérdező kommentje:

20/

ja és 6 sebességes váltó van benne

2023. jan. 25. 18:15
 24/25 A kérdező kommentje:

20/

Gondolom a kényelemre érted,nekem pl bármi lehet kényelmetlen én már pár kilométer után fészkelődök az ülésbe szóval leszarom volt sportmotorom szét ment rajta mindenem volt kényelmesebb túrásabb szét ment rajta mindenem szóval nekem más a kényelem dolog.

2023. jan. 25. 18:17
 25/25 anonim ***** válasza:

"komoly kis autó de mióta a sok fikázást olvasom róla a fejemben kezd egy gagyi játék autó kép kialakulni"

Most erre mit mondjak?

Olvasol egy csomó jót, leszarod, olvasol pár rosszat, és véresen komolyan veszed.

Ha ennyire nem vagy képes disztingválni, akkor meg is érdemled.

2023. jan. 25. 18:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!