Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki megtudja állapítani...

Valaki megtudja állapítani ennyiből, hogy ez milyen autó lehet?

Figyelt kérdés

[link]

A képen szereplő embert levágtam róla, azért csak ennyi látszik.

Valaki megtudja mondani ennyiből, hogy ez milyen kocsi lehet?

Odaáig eljutottam, hogy Audi, de ha esetleg évjáratra/modellre tudna valaki szűketni azt megköszönöm.

2023. jan. 17. 19:56
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
45%

#24 nem, a normál autóm egy már saját két kezem által felújított "szar".

A cigányok meg azt se tudják mi ez. a cigányok azok veszik az ilyet mint aminek a képe van a kérdésben, meg a pufikabátot. :D :D :D

Az öregeknél a nosztalgiafaktor viszont igaz, de nem korfüggő a tetszésnyilvánítás. :)

Én szeretem az öreg jószágokat, manapság nincs szép kocsi, nekem ezek tetszenek, fogadd el.

És modern szar azért nem kéne mert nekem egy autó ne pofázzon bele mit csináljak, ne nyúljon bele a vezetésembe, olyan 2005 környéke az ahol még találnék kocsit amit szívesen vennék, de az megihnt az a kategória amit nem vinnék sűrűn utcára mert jön a barom és belerúgja a parkolóban a kocsijatót, szóval ugyanott vagyok.

Viszont nagyon jól szórakozok a kis pukkancs hisztizéseden, direkt vártam a reggelt hogy mennyire leszel ideges. hát eléggé. :D :D :D

2023. jan. 18. 09:37
 32/35 veterán vas ***** válasza:
33%

#31.

Amikor a gangeszparti szinesfém kereskedő ránézett a '62-es Octaviámra és csak ennyit szólt:

gyááá hát ez olyan vén, ebbe biztos nincs "kati". :)

2023. jan. 18. 09:51
 33/35 anonim ***** válasza:

#32 :D :D :D :D

Mondjuk van alatta, de ez alá nem fog bekúszni hogy megnézze, mert feltételezi nincs :D :D :D

amúgy a kérdező tippem szerint a sok németprémium-os kérdést feltevő kiskölykök egyike :D :D :D

2023. jan. 18. 09:53
 34/35 anonim válasza:

Ez sosem lesz 2012-es évjáratú A4 Avant. Azokba nem ilyen S-line ülést szereltek. Ez még mindig egy B7 Avant S-line beltérrel. Az egyetlen èrtelmes választ én adtam eddig, és lepontoztatok. :D Ezt is le lehet, de attól ez még egy 2005-2009 körüli A4 Avant.

2023. jan. 18. 11:29
 35/35 anonim ***** válasza:
0%
34: Teljesen mindegy hányas évjáratú, mert amúgy is A4 Avant.
2023. jan. 18. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!