Valaki megtudja állapítani ennyiből, hogy ez milyen autó lehet?
A képen szereplő embert levágtam róla, azért csak ennyi látszik.
Valaki megtudja mondani ennyiből, hogy ez milyen kocsi lehet?
Odaáig eljutottam, hogy Audi, de ha esetleg évjáratra/modellre tudna valaki szűketni azt megköszönöm.
#10: igen, legjobb esetben is egy B7 s-line, 15-20 éves kordé.
De van arra is esély, amit mondasz, hogy a pufikabátos tesó újított belle két s-line ülést a devecseri piacról
Nem biztos, hogy segít a fotó, mert lehet, hogy "véletlenül volt két fölösleges ülés a sógornál".
;)
Mi lehet a pszichológiai oka, hogy egy ilyen áratlan kérdésnek az a vége, hogy az összes komment arról szól, hogy 15-20 éves kordé meg stb?
Csak úgy kíváncsiságból megnézném, hogy aki itt ekkora arccal írkál az milyen ülésbe teszi bele a seggét.
Nevetséges, hogy semmi nem derül ki a képből, a kérdés szempontjából teljesen ártatlan a kép tulajdonosa mégis mindenki nekiesett, hogy így tesó úgy tesó, putris autóval.
Mellesleg én sem veszem le soha a kabátom a kocsiba, és jó a fűtésem, szerintem ez teljesen normális ha nem 500 kilómétert utazik az ember egy huzamban.
A kép nem tinderről van, de gyanítom, hogy egy pár valóban "putris" kommentelőnek kisebbségi komplexusa lett hogy az ülésszett drágább lehet mint az autója, és hogy nőként ezért motivál, hogy milyen autóhoz tartozik.
El kell keserítsek mindenkit, nem vagyok nő, és mindenféle negítv és hátsószándék nélkül csak az autóra voltam kíváncsi.
Ennek nyilván oka van, de túl bonyolult lenne ennyi keserűséggel megérteni ezért bele sem kezdek.
Aki normálisan válaszolt annak köszi, valamivel előrébb vagyok, bár sajnos nem jöttem rá teljesen arra amire akartam, de közelebb vagyok hozzá.
Tehát az a lényeg, hogy itt mindenki rosszindulatú, egyedül te vagy az aki reálisan gondolkodik.
Az igazság az, hogy föltettél egy nagyon komoly kérdést, amire -nem tudni miért - csupa idétlen választ kaptál.
Miután ezeket kellőképpen kielemezted, most már elégedetten hátradőlhetsz, jól elbeszélgettél magaddal. :D
Mi a baj?Miben gondolkoznék én reálisan?
Szerintem az azért télyleg szánalmas, hogy kérdezek valamit egy AUTÓVAL kapcsolatban, mindenféle kontextus nélkül, és milyen választ ír a büdös proli?
Hogy 20 éves kotla szar autó, tucat beltér, pufikabátban reszket benne a sofőr, meg a piacon vette.
Igazából csak döbbenetes számomra, hogy ennyire negatívak az emberek, nekem ennél biztosan szarabb autóm van mint ami a képen van, és csak ez a része szomorít el, hogy vajon mit kaptam volna ha a saját autómról kérdezek bármit, és ne adj isten látszik benne valami olyan ami támadás felületet ad?
Ezért gondolom, hogy mindenki valami zsír új király autóval közlekedik, ha már ez a beltér is egy kalap szar, hát akkor én pl. pláne egy putris tróger vagyok.
Persze nyilván tudom, hogy itt a brigád fele egy megkeseredett szarrágó valami 15-30 éves lelakott autóval, de itt kiélheti magát, de attól még felbsz hogy nem bírta ki két sör meg a párizsi között, hogy ne eressze ki a frusztráltságát az amúgy ártalmatlan kérdésem alatt.
...és a sok bugrissal ellentétben, a te hozzászólásod egy kifinomult, elegáns megfogalmazású, indulatmentes vélemény .
Még szerencse. ;)
18-as
Akinek öreg szaladgálós kocsoija van az pont az aki vett valamit amire nincs pénze, és inkább nem jár vele 0-24be mert nem győzné anyagilag, ezért vett egy szar is mellé, és csak ha villantani akar akkor megy a normális autójával.
Szóval ezekből látszik, hogy ilyeneket csak az igazi lúzerek írnak.
Meg tegyük hozzá, hogy marha sok autó van aminek ilyen szögből, egy ilyen részletet látva izgalmas a beltere.
Persze nyilván az öreg szaladgálós szarod lesz a kivétel, de kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!