Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki megtudja állapítani...

Valaki megtudja állapítani ennyiből, hogy ez milyen autó lehet?

Figyelt kérdés

[link]

A képen szereplő embert levágtam róla, azért csak ennyi látszik.

Valaki megtudja mondani ennyiből, hogy ez milyen kocsi lehet?

Odaáig eljutottam, hogy Audi, de ha esetleg évjáratra/modellre tudna valaki szűketni azt megköszönöm.

2023. jan. 17. 19:56
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

19-es

Nem, csak próbálok azon a szinten kommunikálni amit itt megértenek.

Meg alapvetően igazából én is egy proli vagyok, plusz szar autóm is van, szóval igazából belefér.

Csak én nem tagadom, meg nincs bennem ennyi megkeseredettség mint az itt írkáló emberekbe, pedig azért bennem is van, de ez a szint már számomra is döbbenetes.

2023. jan. 17. 22:14
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

Aha, mert bizonyára te ott, a semmiből eldöntöd hogy kinek mije van, miközben egy pufikabátosnak a cigóverdájára recsizel :D :D :D

Van egy autóm amire vigyázok mert már brutál ritka különlegesség, és amúgyis éppen felújítom.

És vettem egy "szart" mellé, amit nem sajnálok annyira, pedig az sem sűrű jószág.

Igazi lúzer vagyok mert a szaladgálós ócószar autóm felé is mutogatják felfele a hüvelykujjakat, meg a boltnál nem tudok megállni anélkül hogy valaki ne szólítana meg érdeklődőn a kocsi miatt. :D :D

Te meg recsizz a pufikabátosra... és higyj rólam közben amit csak hinni akarsz... :D

2023. jan. 17. 22:28
 23/35 anonim válasza:
31%

Szerintem 99 százalék, hogy egy A4 B7 Avant. Ránézésre ezek A4 B7 S-line ülèsek. Ettől függetlenül utólag belepakolhatták egy A4 B6-ba, vagy egy B5-be is.

Egyébként viszonylag ritka, hogy a putrisoknak értelmes beltérrel rendelkező autójuk van. Mivel mindig a legolcsóbb, lepusztult példányokhoz férnek hozzá, ezért a faberakásos vajbőr jellemző náluk.

De ugye itt mindenki okos, és mindenki max. 5 éves, 50e km alatti autóval jár.:D

Pufikabátos Audis voltam, aki nem szokta levenni a kabátját, hacsak nem 30+ km-re megy. :)

2023. jan. 18. 01:30
 24/35 A kérdező kommentje:

"Van egy autóm amire vigyázok mert már brutál ritka különlegesség, és amúgyis éppen felújítom."

Tehát a normál autód is egy felújítandó szar, ami még ez alapján szintén egy öreg "fostalicska"

"Igazi lúzer vagyok mert a szaladgálós ócószar autóm felé is mutogatják felfele a hüvelykujjakat, meg a boltnál nem tudok megállni anélkül hogy valaki ne szólítana meg érdeklődőn a kocsi miatt. :D :D"

Tehát az öregek nosztalgiával nézik, és minden cigány megakarja venni meg rákérdeznek, hogy van e alattai kati.

Tudom jól miről beszélsz, 20-as éveimben ugyan ezt az utat jártam, egy kotla szar amit nem bírtam fenntartani, egy rohangálós mellé pont ezért mert azt legalább győztem.

Ja és mindig hozzátettem, hogy soha nem ülnék át másba, nekem nem kell új (mert nem volt rá pénzem és így könnyebb volt a lelkemnek)

Nincs ezzel semmi baj, csak továbbra sem értem hogy amikor ilyen emberek írkálnak egy vadidegen ember kérdése alá akkor milyen jogon szólják le bárkinek a tulajdonát, vagy minősítik a tulajdonost, úgy hogy tényleg egy teljesen ártalmatlan kérdésről van szó.

Erre mondom, hogy rohadt nagy irigység, és ez a szánalmas, hogy egy kabát és egy autó beltere neketek már okot ad erre, több nem is kell a fröcsögéshez.

Gusztustalan hogy így viselkednek emberek.

2023. jan. 18. 03:21
 25/35 anonim ***** válasza:
25%
#24 Azért álljunk meg egy ökörf*sznyi nagykunsági szóra, a te saját megnyilvánulásaid és alkalmazott jelzőid után igazán nincs jogod felháborodni, meg bármit gusztustalannak hívni. Alapból a kérdés elég idióta, bármit újrakárpitoztatok a szomszéddal, úgy, ahogy nekem tetszik, rengeteg ember segíteni akart neked, eddig neked állt feljebb, pedig tudtommal aki kérdez, az választ vár, nem pedig visszapofázik. Most meg te oltasz be mindenkit. Hát, gratulálok, neked nem kérdezni kellett volna, hanem a saját facebook faladra írni órákkal ezelőtt a senkit nem érdeklő gondolataid.
2023. jan. 18. 03:24
 26/35 anonim ***** válasza:
66%
Audi A4 Avant kb. 2012 évjárat.
2023. jan. 18. 03:48
 27/35 A kérdező kommentje:

25-öt

Menj már a te az 'nydba... :D Amíg normális válaszok jöttek addig én is normálisan írtam.

Most amikor a sok megkeseredett tróger ideböfögi a frusztráltságát akkor mondjam azt, hogy köszi, hogy a keserűségedet ide okádtad?

Nem azt kértem, hogy feltételezzük, hogy egy utólagos ülésszett, vagy hogy a tulajdonosról írjuk meg a gondolatainkat.

Mivel ezt nem sikerült teljesíteni, így nekem sem sikerült nem "visszapofázni".

Bár nem is értem mi az összesfüggés, aki kérdez annak bármit bármiylen stílusban lehet válaszolni mert te teszel szivességet, hogy írtál?

Elég lett volna annyit írnod, hogy nem értesz az autókhoz, nem láttál még olyan sokat hogy ennyiből megmond, hogy ez milyen kocsi.

Sokan látod megtippelték, ugyan az a tipp jött sok embertől, szóval van akiknek mégis van fogalmuk.

Te pl. nem az vagy, de attól még nem kell beírnod azt, hogy kicsi a pöcsöd.

Mellesleg az külön szánalmas, hogy azt hitték, hogy ő nő vagyok, és ezért érdekel a kocsi, és ebből indult az egész, hogy akkor jól leócsuk a tulajt is meg az otót is, és akkor mekkora királyok vagyunk.

2023. jan. 18. 04:34
 28/35 anonim ***** válasza:
50%
#27 Ha szerinted ettől kicsi a pöcse bárkinek, sőt, ha neked számít a pöcsméret, akkor asszem külső segítség nélkül is sikeresen minősítetted magad. :)
2023. jan. 18. 04:56
 29/35 anonim ***** válasza:
26%

#14: "Csak úgy kíváncsiságból megnézném, hogy aki itt ekkora arccal írkál az milyen ülésbe teszi bele a seggét."

Nem titok, én egy 6 éves, garis, problémamentes kiába, újkorátol nálam van, egy-két ajtórányitásos karcot leszámítva olyan mint az új, minden extra benne van, ami kell, jelenleg kb. évente tudnék egy újat venni mellé az aktuális modellből.

Vagy ha villantani akarnék bármelyik "csúcsmodell" Audit vagy BMW-t kihozhatnám a szalonból, de jelenleg nem erre keményedik a bré, nagyjából 20 évesen túlnőttem ezen agyilag, hogyy autókat meregessek a haverokkal, meg azzal "csajozzak"

2023. jan. 18. 06:15
 30/35 NTBS ***** válasza:
49%
Nem tudom.
2023. jan. 18. 07:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!