Mit csinálok rosszul, hogy lefulladok?
Nekem vizsgán szokott lefulladni a kocsi (ez hibapont 2, vagy 3), aztán kiderült, hogy az oktató trükközött az ő felén levő pedálokkal. Ez úgy derült ki, hogy 30-as táblánál lábam a féken, döcögök kb. 28-al, de ennek ellenére hegymenetben felgyorsult a kocsi 35km/h-ra és instant megbuktam.
5. alkalommal sikerült a vizsga, ekkor már 2 vizsgabiztos volt és az egyik ült elöl, mert az oktatónak törött volt a lába és láss csodát 0 hibapont!
Másrészről a vizsgabiztosokat sem kell félteni, 3-adik alkalomnál megbuktatott az ürge, mert nem engedtem ki egy buszt, közben még nagyban ment a felszállás + a "semmiből" volt 1 lefulladásom. A 4-ediken meg azért buktattak meg, mert ugyan annál a buszmegállónál kiengedtem a buszt és szerinte ezzel akadályoztam a forgalmat, közben meg senki nem volt mögöttem és ezt meg is jegyeztem neki amin felháborodott a hölgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!