Forgalmi vizsgán, ha lefulladok automatikus bukó vagy hogy állnak a lefulladásokhoz? Mennyi megy még el?
Még van bőven órám hátra gyakorolni, de a lefulladáson úgy érzem nem tudok javítani. Elég régi kocsit vezetek, amit nem a legegyszerűbb vezetni. Nem azért fulladok le, mert nem értem a dolgot, hanem mert nem vagyok egy hullámhosszon a kocsival, ha lehet így mondani.
Nem fulladok le állandóan, általában az óra elején nem fulladok le, hanem a vége fele kezdek szenvedni vele.
Az a gond, hogy nem tudom mit rontok el. 20x sikerül majd nem. Nem veszem észre, hogy valamit máshogy csinálnék. Oktatóm szerint kevés gázt adok…majd kiugrik a mutató annyi gázt adok már rá.
Én 3x fulladtam le a vizsgán, 1 hibavonallal jutalmazta a vb.
Önmagában nem bukóok, csak sokan ilyenkor bepánikolnak és olyan hibát követnek el, ami már bukó.
A lefulladást okozhatja az is, hogy túl gyorsan emeled ki a kuplungot.
Amikor tanultam nekem egy lefulladás után szinte automatikusan jött a második is, mert rá stresszeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!