20 év múlva vajon hol fog tartani az autóipar mint csúcstechnika?
20 év alatt mostanra rengeteget fejlődött az autóipar: a sima xenonlámpától elértünk a minden is kitakaro adaptív Ledig, a tenyérnyi méretű kezdetleges navitól a hatalmas monitorig, a kazettás rádiótól az online tárhelyig. Oké az most szubjektív hogy ki hogy fogadja ezeket.
De vajon hol fog tartani az autóipar újabb 20 év múlva? Hova lehetne még fejleszteni az autókat első sorban ergonómiai szempontból?
Egyrészt fixen elektromos meghajtású autók fognak járkálni, ez elől nincs menekvés. Addigra reményeim szerint egy fenntarthatóbb akkumulátor technológiával fognak működni, valamint sokkal gyorsabb töltéssel, magas hatótávval.
Biztos hogy addigra lesz rendes önvezető funkció sok autóban - viszont hogy a magyar infrastruktúra erre alkalmatlan lesz, abban is majdnem biztos vagyok.
Ami még valószínű, előbb-utóbb kikopnak a városokból a batár SUV-k és luxusszedánok, mert annyira rohadt drága lesz, és annyira meg fogják adóztatni a fogyasztásuk miatt, hogy a pici autókat szeretne majd venni az átlag dolgozó ember.
" Hatalmas monitor "
Ez pont nem a legnagyobb fejlődés, egy gagyi valami inkább.
Már sok helyen olvastam hogy senkinek nem tetszik, a kapcsolók, gombok sokall jobbak.
Azt még vezetés közben is lehet használni, ellenben a monitort azt egyáltalán nem lehet vezetés közben mert elvonja a figyelmet.
Az se olyan nagy fejlődés hogy mindenféle elektronikai szarral telenyomják és csak több a hiba forrás.
Már most is drágább az üzemeltetése az elektromosnak , és mi lesz még ezután!!!
Ez már rég nem csúcstechnika.
fogyasztói társadalom, és tervezetten rövid élettartam.
gagyibbnál gagyibb dizájnok megoldások, és anyagfelhasználás.
mindent a profitért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!