Automata autóval kevésbé szoktak a piros felé lassan gurulni a sofőrök?
Ugye kézi autóval az ember azért is csorog inkább, hogy ne kelljen teljesen visszaváltani, majd újra felváltani a megállás után.
Nem vezettem még tartósan automatát, aki ilyennel jár az tipikusan kevésbé foglalkozik azzal, hogy a motor fordulatban maradjon, mert a kocsi ugyis elintézi helyette a váltogatást?
Ti mit tapasztaltatok, ha vezettetek tartósan automatát, ellustul benne ilyen téren az ember?
Én autómatát még csak 7,5 tonnás teherautót vezettem. Azzal is ugyanúgy, lassan, visszaváltogatva gurultam oda a lámpához. Sőt, olyankor mindig belenyúltam és én váltogattam vissza + bekapcsoltam a kipufogóféket. Mindig úgy gurultam a lámpához, hogy bububububuu...Pszpsz....bububububu...pszpsz..bubububu..😃
Esküszöm, hogy nem vagyok kattant🙋♂️😂😂
Nekem csak automata valtos autoim vannak. Mindig azt csinalom hogy ha latom hogy piros van akkor csak leveszem a gazrol a labam es lehet hogy mire odaerek addigra zoldre valt. Annak nem latom ertelmet hogy nyomom neki ahogy tudom majd fekezek ezerrel a pirosnal, bar sokan csinaljak igy.
Amikor meg 2 sav van, az egyiknel all a sor, a masik meg ures(pl azert mert hamarosan vege a savnak ugy is es at kell sorolni) akkor beallok az uresbe, de probalom ugy csinalni hogy lassan guruljak elore a vonalig, hogy a lendulet megmaradjon es neha mikor szerencsem van akkor pont zoldre valt es be tudok sorolni a tobbi auto ele mielott a savom veget er.
Az rossz szokas mikor valaki telefonozik a lampaknal. USA-ban nincs szamlalo, igy nem tudod mikor valt zoldre es nagyon sokszor elofordult hogy dudalnom kellett az elottem levonek mert nem figyelt hogy zold van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!