Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ekkora a BMW mánia itthon?

Miért ekkora a BMW mánia itthon?

Figyelt kérdés

Nagyobbnak látom a BMW mániát, mint az Audi, vagy Merci mániát. Pedig mindhárom márka német prémiummárka. Az Audi az régen nem volt prémium, de ma már az. A Merci régen gazdag öreguras kocsi volt, de azért manapság már vannak menőbb sportos kocsijaik is. Ráadásul a Merci rugózása információim szerint ma is azért kényelmesebb, és maga a kocsi is kényelmesebb a másik kettőnél általában, de már nem olyan 80 éves öreg apókák kocsija.

Akkor mi indolkolja ezt, hogy ha német prémium, akkor inkább BMW, mint más? Legalábbis ezt látom. A márka múltja miatt? Persze van Lexus, Infinity, Jaguar, de azok nem a hagyományos hármas közül valóak, de piszok jó kis kocsik tudnak lenni, de azért egy Jaguar nem Merci szint műszakilag tudtommal.

2022. dec. 22. 16:57
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Bmw a legízlésesebb az összes közül. Kivéve a legujabb Bmw-k, azok már nem szépek nekem.

Nekünk egy E39 és egy E90 van.

Az E39 nagyon megbízható, az E90-nel többet kel törődeni de nagyon szép extrás autó. Kényelmes, csendes. Élmény vezetni.

Mindenkinek meg van a maga kedvence.. Én nem szólom le egyiket sem.

2023. jan. 1. 16:14
 32/42 anonim válasza:
100%
Hello! A BMW mánia azért terjedt el itthon mert, viszonylag sok BMW van a piacon, viszonylag olcsó hozzá az alkatrész (de itt jobban a régebbiekre gondolok) és hátul hajt.
2023. jan. 3. 12:38
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azert, mert a regi autok kozul a bmw nez ki a legjobban, az audi csunya, a merci csunya volt. Mostanra mind nagyon vadba van.

Szoval a kerdesre a valasz pedig az, hogy a magyarok nem engedhetik meg maguknak azt hogy 2-3 millio forintnal tobbet adjakan egy kocsiert, szoval 30+ eves BMW-t vesznek, mert az jol nez ki.

Pl akiket en ismerek meg igy a csaladba, meg sehol nincs olyan kocsi ami 3 millional tobbet er, szerintem senki nem engedheti meg maganak. Akinek meg 3 millio forintnal dragabb van, az meg gondolom nem legalisan dolgozik. Nem is nagyon latok amugy 2-3 millional dragabbat not gonna lie. Ennyi meg 1 bambi

2023. jan. 12. 17:20
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nem telik jobbra. Pl nyiregyen aki van pénze az simán tud venni wrx sti-t, c6os corvettet, jaguar xjr-t meg dodge challengert😉
2023. jan. 12. 17:32
 35/42 anonim ***** válasza:
54%

34

nyiregyen senkinek nincs penze.

2023. jan. 12. 17:36
 36/42 anonim ***** válasza:
60%
Nincs ugyi? 😂😂😂
2023. jan. 12. 17:40
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy nincs. 500 ezerbol havonta hova lenne? ennyit keresnek atlagosan
2023. jan. 12. 17:47
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
bocsi 300 ezer, haha
2023. jan. 12. 17:48
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

30

kicserelem a motort a swiftben es ugy megy mint a bugatti.

2023. jan. 13. 00:02
 40/42 anonim ***** válasza:
29%

Ha egyszer életem során meglesz a jogsim és veszek autót akkor az nem BMW lesz, hanem valami sportkocsi ;)

Nekem a legútáltabb autóm az összes BMW

2023. jan. 13. 02:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!