Mennyi pénzt kellett volna adnom annak a benzinkutasnak, aki ma reggel kicserélte a defektes kerekemet a pótkerékre? 40 N
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 09:10
21/24 A kérdező kommentje:
Köszi 20as, nyilván kis túlzás volt. A fizum jó, csak fizetni kell a ház hitelét. De ezt a 2 ezret tényleg nem sajnáltam.
2022. dec. 22. 13:08
22/24 anonim válasza:
" Igen, közben megnéztem, annyi egy kerékcsere."
Ha te ennyit adtál borravalónak, akkor az mennyit kérjen aki adózik ,fizeti a járulékokat keményen?
23/24 anonim válasza:
Mi köze van egy egyszeri borravalónak ahhoz, hogy mennyi egy szakszerű kerékcsere?
Plusz engem hót nem érdekel, hogy adózik-e vagy mit csinál a pénzzel, sőt az sem, hogy kinek fizetem, legyen meg a kerék azt cső.
24/24 A kérdező kommentje:
23asnak igaza van. Meg amúgy nekem a gumis se szokott valahogy számlát adni. Nem is érdekel, hogy jut-e az adómból vmi új stadionra.
2022. dec. 23. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!