Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tegnap este fel let téve...

Tegnap este fel let téve töltöre a kis kroszmotor deviszont kulcsal nem kapcsoltam le a motrot. És reggel 6órakor a szomszédom levette töltöröl és én délután 16órakor mentem érte és akkor kapcsoltam le kulcsal lehetséges az hogy az aksit lemerítette?

Figyelt kérdés
Mert nem indul el nyomó gombra csak úgy ha lábal bekel rugni. De én azt még nem tudom
2022. nov. 5. 00:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, több mint valószínű.
2022. nov. 5. 00:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat sajnos még nem értek hozzá 16 lettem 4.napja születés napomra kaptam minden vágyam ez volt. De nagyon meg ijedtem mikor haza hoztam és nem indult be nyomogombal a kis cross. Gondolkodtam is rajta hogy hiába álítottuk le a crosst. Ha egyszer kulcsal nem lett lekapcsolva. Mert amíg nincs a kulcsal felkapcsolva addig bese tudom indítani de viszont úgy is le tudom álítani a motrom hogy a kulcsot meg ugy hagyom de véletlenül hagytam úgy. Igazság szerint a szüleimnek még azt sem mondták el hogy mien akumlátor töltöt kel venni. A szomszédomnál láttam tegnap ezért ma apumák rendelt nekem eggyet az internetröl. Köszönöm hogy írtál nekem most meg nyugodtam. Holnap át viszem a szomszédomhoz és ha rá teszem a töltöre akkor már utána elfog indulni nórmálisan? Ha nyomogombal índítom el akkor az az aksihoz kapcsolodik igaz? Neharagudj nem tudom még ezeket nem értek hozzá első kis cross motrom
2022. nov. 5. 01:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, valószínű lemerült. Az akksit fel kell tölteni.

A nyomó gomb elektronikával működik, szóval igen, ha fel van töltve, működnie kell :)

Sajnos ekkora akksik simán merülnek ennyi idő alatt, akar egy autó is ha rajta hagyjak a lámpát. Erre figyelj később. Elegendő az akksit kabellel feltölteni. :)

Lány vagyok, de ennyit megtanultam apukamtol :)

2022. nov. 5. 01:30
 4/8 A kérdező kommentje:
De jó neked. Köszönöm hogy írtál. Én teljesen le álitottam a kis crosst piros hombal és a kulcsot nem forditottam el úgy hagytam. Sajnos én még kezdő vagyok van vibered ? Vagy waccapod? Privátba meg adom a számom úgy tudok képet küldeni a motorol hogy mien én nem értek még hozzá. Már ma rendeltünk töltöt. Még nincs ithon nekem olyan töltöm ami kell a kis crossba csak a szomszédomnak de ő nincs itt hon. Ha közel laksz akkor motorozhatnánk eggyet
2022. nov. 5. 01:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem vagy egy kisseb autis musom de járok hejes írás korepetálásra sajnos az írás nehezen megy de minden más remekül megy néha keverem a betüket. De a komunikációmmal semmi baj nincsen :).
2022. nov. 5. 01:50
 6/8 krwkco ***** válasza:

"4.napja ... kaptam"

Sajnos, ha egy frissen vett dolog nem úgy működik, ahogy kell, akkor jó esély van rá, hogy azt hibásan adták el. Számíts erre is. És mielőbb kérj véleményt egy hozzáértőtől, hátha még lehet valamit egyezkedni az eladóval.

2022. nov. 5. 11:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Nincs baja . Csak a gyujtást elfelejtettem lekapcsolni és leszívta az aksit . Nyíregyházán vettem a Jász motor üzletben.
2022. nov. 5. 14:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jól megy és semmi baja csak az aksit kell majd feltölteni. Már rendeltünk töltöt. És van rajta egy fel le kapcsolo gomb ahova ülök ott van alatta az nem tudom hogy mi az. Ha van vibered akkor vagy waccapod akkor lefotozom és meg mondod nekem hogy az mi az a gomb ?
2022. nov. 5. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!