Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki délután 5 óráig melózik...

Aki délután 5 óráig melózik hétköznap, az hogy csinálja a jogsit?

Figyelt kérdés
szeptemberben kezdeném el a jogsit és nálunk 5ig van munkaidő, de sajnos a főnökség f4szs4gai miatt van hogy 6-7ig is benn vagyuk. hétköznap ezért nem biztos, hogy fogom tudni csinálni, mert nem szeretnék az oktatónak mindig kellemetlenséget okozni, hogy most nem érek rá stb. hétvégén is szoktak vinni vezetni az oktatók vagy csak hétköznap és aki csak hétvégen (ha van hétvégén) vezetett, az mennyi idő alatt tudta leveztni az összes órát? tudom hogy ez oktatótól is függ, de kiváncsi vagyok, hogy átlagban mennyi idő. bocsi, hogy ilyen tájékozatlan vagyok, de még nem mentem be érdeklődni suliba.

2022. aug. 18. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj reggel, vagy ha úgyis tovább kell bent lenni, akkor napközben kimész órára
2022. aug. 18. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ezekre a kérdésekre csak az iskolában tudnak konkrét választ adni.

Azzal nem vagy kisegítve, ha leírjuk, hogy igen, szoktak hétvégén is dolgozni az oktatók.

Viszont az oktatásban is vannak különböző "fázisok", a hétvégi forgalom egy szint után már kevés, olyankor lényegesen kisebb a forgalom, mint hétköznap, nappal, amikor a forgalmi vizsgák is zajlanak.

Azt csak te tudod, hogy mennyire összeegyeztethető a munkával a vezetés tanulás, mennyire rugalmasak a munkahelyen, de az is lehet, mire a vezetés gyakorlást elkezded, az valamikor jövőre, tavasszal, vagy nyáron lesz, amikor még 19-20 órakor is világos van...

2022. aug. 18. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
vagy esetleg válts munkahelyet, ahol ugyan kell dolgozni hétvégén is, viszont nem kell minden nap hétfőtől-péntekig.
2022. aug. 18. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Amit lehet, online csinálod. Aztán odaállsz a főnök elé, hogy jogsit csinálsz, szeretnél nap közben kiugrani vezetni, ami kb. 2 óra alkalmanként, de annyival tovább maradsz. 6 után az én oktatóm nem vállalt embert, ráadásul meg van határozva, mennyit oktathatnak egy nap. Szabit is úgy vettem ki, hogy fél napokat. Ha partner a főnök, akkor menni fog.
2022. aug. 19. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!