Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik hazai nagyváros forgalm...

Melyik hazai nagyváros forgalma mennyire vészes reggel és délután? Melyek a dugós és melyek a kevésbé dugós városok?

Figyelt kérdés

Én Miskolcon és Debrecenben szoktam közlekedni, Miskolc is eléggé zsúfolt a csúcsban, évről-évre egyre rosszabb a dugóhelyzet szinte az összes "főútvonalon", de Debrecen se kutya, ott már időnként délelőtt is tömött sorokat látok a forgalmasabb helyeken.

Érdekelne, hogy a többi nagyváros helyzete milyen dugó, zsúfoltság szempontjából. Kinek, melyik magyar nagyvárossal mi a tapasztalata forgalom terén?

2022. máj. 9. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Szolnok teljesen halott néha még napközben is, de csúcsidőben végképp. Az ipari területeken alapvetően nem rossz a közlekedés, mivel azokon a részeken kevésbé zavar be a Tisza. Viszont a legtöbb ember a belvárosból délre a kertváros irányába tart (reggel meg fordítva), ahová egyetlen út vezet, egy 1x1 sávos híd a Tiszán. Mondani sem kell, hogy mennyire megbénul a város. Nekem is arra lenne a legrövidebb az út (22km), de mivel én közel dolgozom az iparterületekhez, ezért inkább régebben azokon keresztül nyugati irányból mentem fel a 4-esre és kerültem meg délről a várost (26km), mióta pedig megnyílt az M4 itteni szakasza, azóta azon kerülök észak felé (30km). Távban hosszabb, de fele annyi idő az út és nyilván sokkal kevesebb a fogyasztás is.
2022. máj. 9. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:

én Budapesti vagyok félig bkv-zom félig autózom.

autózni ekkor szabad budapesten:

hétfőtől-csütörtökig reggel 6-7 között, utána kifelé 12-14 között, befelé 19-után

pénteken: tilos

szombat: egész nap

vasárnap befelé 18 után

2022. máj. 10. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!