Mennyi pénzt kellett volna adnom annak a benzinkutasnak, aki ma reggel kicserélte a defektes kerekemet a pótkerékre? 40 N
Már mindegy ha nem adtál.
De egy 500 elég .
" Annyi egy kerék csere!!!"
De nem feketén , hanem hivatalosan és abból adózik és munkabért is fizet.
Az 500 ft nagyon gavallér borravalónak.
Szerintem teljesen jó ez az összeg. Nyilván húzta volna a száját ha ez neki nem tetszik. A gumis műhelyekbe is kb ennyiért cserélnek egyes helyeken, szóval szerintem bőven jó. Meg Ő nem gumiszervizes és bár nem tudom hogy egy benzinkutas munkakörébe mi fér bele és mi nem, mert tudtommal neki csak a nyomást kell ellenőriznie meg pumpálni bele ha szükséges, de egy komplett kerékcsere elvileg nem tartozik bele a feladatkörébe.
De vannak rendes kutasok akik akármit megcsinálnak szinte. Nekem egyszer egy leszakadt lógó kipufogót segítettek felrögzíteni mivel kellett egy ember aki tartja és egy aki rögzíti a helyére, mert nekem az volt a szerencsém hoyg 1 percre volt ott egy autós bolt és elszaladtam venni rögzítő gumi gyűrűt ami pont volt és akkor a kúton a kutas srác hozott egy normális krokodilemelőt meg bakokat és ketten szépen megcsináltuk. Akkor én 1500 Ft-ot adtam neki ami akkor értékesebb volt mint most, meg vendégem volt egy kávéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!