AM jogosítványal mit lehet vezetni robogon meg simsonon kívül ami úgy néz ki mint egy rendes motor és manuális váltós?
Figyelt kérdés
2022. dec. 18. 22:05
11/12 anonim válasza:
" úgysem mész vele 40-nél gyorsabban."
Te lehet, hogy nem, de én húzom az Apriliának 60-65-ig két város közt, és akkor még neki ez kellemes utazó, mert nem is pörög maxon. 😉
Érdekes, hogy a németeknél meg a végsebessget mérik
https://www.youtube.com/watch?v=vjZ_h4-DmxY&t=174s
Üdv:2
Ja és 47 éves vagyok. 😁
12/12 anonim válasza:
#11 De ha a kérdező annyira rá van görcsölve, hogy ne legyen a végsebessége a leendő motorjának 45 felett, akkor az jön le, hogy irtó szabályosan szándékozik közlekedni vele - aminek én mondjuk sok értelmét nem látom, városon kívül totyogás, forgalmasabb városban meg életveszély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!