Miért engem hoztak ki vétkesnek a gázolásnál?
3 hete elütött egy autó kerékpárral a zebrán, bevittek a mentősök, megvizsgáltak, 8 napon belül gyógyuló sérülés volt a rendőrségi papíron, pedig még most is fáj.
Körforgalom volt, elsőbbségadás tábla a biciklisnek a zebra előtt. Na már most én megálltam a zebra előtt, átment egy kocsi, mögötte volt még egy aztán láttam h nem indul az öreg ember, hagytam neki időt, adtam elsőbbséget, erre amikor a zebrán voltam akkor ütött el...
A rendőrök meg sem hallgattak, annyit kérdeztek a kórházban amikor szédültem mint a fene h mi történt mondom röviden annyi, hogy átmentem és puff...
Semmi meghallgatás nincs, nem volt, nem lehet panaszt benyújtani, csak max meghallgatnak ha 8 napon belül jelentkezek.
Nekem lett károm, és még én fizessek is? Aki már biciklin van azt mindig vétkesnek kell kihozni, még akkor is, ha előtte megállt a táblánál?
#32: Akkor ez alapján a kamionosok mehessenek a jardán, meg nyugodtan lökjék félre az utjukban álló szemelyautokat, mert ők azták krvasok adót fizetnek.
A biciklis is fizet adót amúgy, minden alkatrész és biciklis felszerelés után, meg amennyivel többet eszik, annyival is többet fizet.
Jövedéki adóból meg pont annyit fizet, amennyi üzemanyagot fogyaszt.
És kapaszkodjnmeg, a biciklisek többségének van autója is.
Nyilván van egy csöves hippi belpesti réteg, aki neked szúrja a szemedet (amúgy nekem is) de ettől még nem kell hülyeségeket mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!