Miért engem hoztak ki vétkesnek a gázolásnál?
3 hete elütött egy autó kerékpárral a zebrán, bevittek a mentősök, megvizsgáltak, 8 napon belül gyógyuló sérülés volt a rendőrségi papíron, pedig még most is fáj.
Körforgalom volt, elsőbbségadás tábla a biciklisnek a zebra előtt. Na már most én megálltam a zebra előtt, átment egy kocsi, mögötte volt még egy aztán láttam h nem indul az öreg ember, hagytam neki időt, adtam elsőbbséget, erre amikor a zebrán voltam akkor ütött el...
A rendőrök meg sem hallgattak, annyit kérdeztek a kórházban amikor szédültem mint a fene h mi történt mondom röviden annyi, hogy átmentem és puff...
Semmi meghallgatás nincs, nem volt, nem lehet panaszt benyújtani, csak max meghallgatnak ha 8 napon belül jelentkezek.
Nekem lett károm, és még én fizessek is? Aki már biciklin van azt mindig vétkesnek kell kihozni, még akkor is, ha előtte megállt a táblánál?
Ja és úgy volt hogy az autó sem állt meg ott ahol elütött felállt vele a járdára/bicikliútra míg a kerékpárom is el lett tolva.
Van esélyem egy meghallgatás során, hogy töröljék a bírságot?
Nem tudod bizonyítani. Ő sem tud semmit bizonyítani
Marad a kresz. Ott meg te vagy a hibás.
7-es
Köszi! a kiegészítő biciklisávon mentem, emlékszem is rá, nem magán a zebrán. szerintem kamerafelvétel ott nem volt.
Egy szemtanú volt ő oda is jött viszont ő ahogy hallottam akkor azt mondta, hogy ő már csak a kiáltást hallotta. Az szabályos dolog, hogy a közlekedők érdekében a biciklit és a gépkocsit is odébb viszik, még mielőtt kijön a rendőr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!