Mi a baj ha gázolásnál ugrik egyet az autó?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Amikor váltok és utána gyorsulok minden fokozatban dob egyet az autón. Mintha üresbe gázolnék vagy mintha túl nyomnám a gázpedált pedig feljebb kéne már váltani. Neharagudjatok a hozzá nem értéshez.. Nem tudom elmagyarázni. Külföldön élek, egyedülálló fiatal anya vagyok. Elszeretném vinni szervízbe az autót de előtte mindig szeretek kicsit körbe kérdezgetni, hogy nehogy butuska kislánynak nézzenek és lehúzzanak. Próbáltam neten keresgélni, de semmit nem találtam ezérf ide írok. Vw Polo 2005ös 1.9tdi autóról van szó. Ha valaki írna, nagyon megköszönném.2017. júl. 5. 12:08
1/9 vatafak válasza:
motordiagnosztika (tehát szakszerviz) nélkül kb bármi lehet. A legfontosabb hogy inkább GÁZADÁSNAK hívjad ne pedig gázolásnak mert még rád hívják a rendőrséget gondolván elütöttél valaki és azért ugrik az autó :)
2/9 anonim válasza:
Lehet elkopott kuplung is, ha rángat is nem csak ugrik. De lehet az is, hogy a gázpedál bowdenje akad. Legtisztább, ha szervízbe viszed.
3/9 anonim válasza:
Gondolom áthajtasz az elütött személyen gázolás után, a test meg megdobja az autót..
4/9 A kérdező kommentje:
Haha most már tudom miért nem talált semmit a google csak balesetes híreket. :D Elnézéseteket kértem már az első kérdésben ti mégis csak oltogattok. Visszatérve, a városunkban nyílt egy új benzinkút ahol nagyon olcsó a dízel kb 105 euro. Nagyon felkapott lett, mindenki oda jár mostanság.. Nem lehet, hogy koszos az üzemanyag azért csinálja ezt? Amúgy nem rángat az autó. Az egyik utasom észre se vette hogy ugrik az autó szóval csak én érzem/hallom mint vezető. Még valami tippet tudtok írni mielőtt szervízbe vinném? Nagyon fontos mivel angolul kell elmagyaráznom mit is érzek ezért még hülyébbnek fogok tűnni mint amit itt is sikerült elérnem. :)
2017. júl. 5. 13:57
5/9 anonim válasza:
Hol ez a kút? 105 euróért én is ott akarok tankolni!
6/9 A kérdező kommentje:
TinQ Hollandia ;)
2017. júl. 5. 20:09
7/9 anonim válasza:
105€ per liter vagy per tank? :) Az nem olcsó te!
9/9 A kérdező kommentje:
1.05€/liter
2017. júl. 6. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!